donderdag 25 augustus 2011

Urban Decay - Last Call

Dit zou eigenlijk een uit de serie "My First..." moeten zijn. Oké, dit is duidelijk niet mijn eerste Urban Decay oogschaduw (want: 4 paletjes in mijn bezit). Maar dit is wel mijn eerste losse Urban Decay oogschaduw...

...en dat is al een plaatje om te zien! Check die verpakking. Super stoer, het lijkt wel metaal (is gewoon plastic). Ik dacht eerst dat deze oogschaduw een soort draai-dop had, maar het gaat eigenlijk veel simpeler open, zoals een normale oogschaduw.

De kleur is echt heel bijzonder. Het was liefde op het eerste gezicht. Het is koel donker-roze met een heel bijzonder glansje. Lastig te omschrijven, daarom heb ik de kleur maar op verschillende manieren op de foto gezet. Hij lijkt zelfs soms een beetje rood. Maar de shimmer die erin zit maakt deze kleur sowieso heel bijzonder. De textuur van deze oogschaduw is helemaal niet korrelig en is zijdezacht bij het aanbrengen. Deze beauty heb ik bij Sephora Rotterdam voor ongeveer 14-16 euro gekocht.

15 opmerkingen:

 1. Mooie kleur :-) ! De verpakking is ook wel leuk gedaan, ze denken er over na bij Urban Decay !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de verpakking eigenlijk niet zo, maar het is een hele mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kleur, lijkt erg op een kleurtje dat ik uit een LE van Catrice heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur!! Hoe gebruik je hem eigenlijk?

  Ik heb ook zo'n kleur en ik doe hem rustig zo op mijn ogen en dan in mijn ooghoek groene of zwarte schaduw. Maar eens zei een visagist dat ik dat niet moest doen..terwijl ik het een super kleur vind...en het staat mooi bij groene ogen vind ik...wat denk jij??
  grtz, MaaNtje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Net zoals MaaNtje wil ik ook wel weten hoe jij hem gebruikt. Ik heb dit kleurtje ook (in het Ammo-palette) maar laat hem altijd links liggen...
  Groetjes,

  Melissa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @MaaNtje: @Melissa: de makkelijkste manier is in de crease :) of eigenlijk erboven. maar ik zal anders binnenkort een apart artikel over dit soort kleuren maken! :)
  @IEDEREEN: leuk dat jullie hem allemaal mooi vinden!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is gewoon prachtig! En ik weet ondertussen ook dat de kwaliteit erg goed is!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig, bijzonder kleurtje! Echt een kleurtje voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Like-Like-Like! Ondanks dit helemaal niet mijn kleur is =)))

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @PinkFairy
  Ah bedankt, kijk al uit naar het artikel!

  BeantwoordenVerwijderen