donderdag 11 augustus 2011

Voordelig genieten: LivingSocialIk plaats niet vaak artikelen over leuke activiteiten en/of behandelingen, maar dit is echt de moeite waard. LivingSocial kwam ik eigenlijk toevallig (in mijn mailbox) tegen. Beauty-deals? Dat klinkt goed! Op de site LivingSocial.com kun je hier meer over vinden. Even in het kort:

"Het toonaangevende, lokale belevingsnetwerk LivingSocial komt iedere dag met een verrassende superdeal die je met vrienden kunt delen. Eén ding hebben alle deals gemeen: ze voegen een ´verrassing´ toe aan je agenda. LivingSocial is op dit moment actief in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en werkt volgens het “Me+3=Free” principe, dat leden de kans biedt hun deal gratis te bemachtigen als drie vrienden de deal ook kopen."

Afgelopen dinsdag hadden zij een topdeal in Amsterdam bij Premier Spa to-go, de allereerste Spa in Nederland die gebruikt maakt van de Premier Dead Sea producten. De deal was een Garra Luffa behandeling, een voetmassage en een drankje. En gisteren was er ook een goede aanbieding voor een behandeling in Den Haag. Voor €17 kreeg je een ontspanningsmassage van 45 minuten. Anti-stress en -energieblokkades, "voor meer harmonie tussen lichaam en geest". Mmmmmmm.... En nu even een confession.... ik was te laat met het plaatsen met beide deals, want: druk druk druk op het werk en 's avonds was ik dus te laat :( Maar dat ga ik binnenkort met jullie goedmaken! Houd voorlopig zelf de site van LivingSocial in de gaten voor een betaalbaar geniet-momentje :) En ze hebben uiteraard ook Facebook en Twitter.

3 opmerkingen:

 1. In België is er ook zo'n site vrij populair, deze heet Groupon. Ik vermoed dat dat via hetzelfde systeem gaat, kan je idd fijne deals doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik krijg al van die mails van Groupon en Marktplaats (niet helemaal hetzelfde maar ook aanbiedingen).. Is LivingSocial dan nog een aanwinst?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Peggy: ken het ook :)
  @Fashioncranberry: zeker! Volgens mij is dit ook wel iets anders, ik weet namelijk niet of de rest zo'n +3 actie heeft.

  BeantwoordenVerwijderen