dinsdag 23 augustus 2011

Win Garra Rufa visjes behandeling in Amsterdam

Gisteren hebben jullie kunnen lezen over mijn avonturen van afgelopen zaterdag.... met een Garra Rufa visjes behandeling als toppunt. Ook jullie kunnen dit ervaren! Visjes die voor je voeten zorgen, verwennerij midden in Amsterdam. Ik mag een Garra Rufa behandeling weggeven, dus lees snel verder.

Door LivingSocial worden zulke behandelingen vaak voor een heel leuk prijsje aangeboden. Daarom is het sowieso handig om hun website in de gaten te houden. Maar het zou ook leuk zijn als je het volgende doet:

 • Volg LivingSocial op Facebook en Twitter
 • Tweet het volgende bericht: Garra Rufa visjes behandeling winnen via @LivingSocialNL ? Check http://pf-beauty.blogspot.com (cc @fairynowings)
 • Als je mij op Bloglovin volgt - like dit berichtje

  Tot slot: laat mij weten waarom jij deze behandeling wilt winnen.

  Donderdag 25 augustus zal ik een winnaar bekend maken. Let op dat je dezelfde dag nog reageert, omdat ik vrijdag op vakantie ga (en dus je prijs/coupon niet op tijd naar je kan mailen). Dus... ik ben heel benieuwd :) Een ding zeker, het is helemaal de moeite waard (en nee, het is echt niet eng)!
 • 7 opmerkingen:

  1. Leuke winactie, ben erg benieuwd hoe zo'n behandeling zou zijn! Volg jullie beiden op twitter en heb getweet: https://twitter.com/#!/LindaB1983/status/105916373858910208. Ook heb ik dit bericht geliked! De reden dat ik zo'n behandeling zou willen winnen is dat ik werk heb waarbij ik veel moet staan en ik (klinkt lekker) heel veel eelt heb wat ik zelf nooit weg krijg, hoe hard ik mijn best ook doe. Zou wel eens zachte voetjes willen hebben!
   Het lukt mij niet om in te loggen, dus hierbij ook mijn mail: linda_brouwers@hotmail.com
   groetjes LindaB

   BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke winactie! Ik zou wel graag willen winnen. Omdat ik zo graag mooie schoentjes draag (met hele hoge hakken), krijgen mijn voetjes veel te verduren iedere dag. Om ze een keertje goed te verwennen zou ik wel graag zo'n treatment willen hebben. Leuk me erg fijn om een keer mee te maken.

   Ik volg je al een aantal maanden op bloglovin' en heb het artikel een like gegeven. Daarnaast volg ik de FB en Twitter en heb ik een tweet geplaatst. Mijn twitter is @MissMurphy.

   BeantwoordenVerwijderen
  3. Lijkt me super! Ik heb psoriasis en wil al jaren van die visjes proberen maar het is er nog niet aan gekomen. Dus ik doe zeker mee met deze winactie!
   Heb er al over getweet: http://twitter.com/echoe69/statuses/106034175836028928
   Mijn mail adres is: Clauw (at) hotmail (dot) com :D

   BeantwoordenVerwijderen
  4. haha, niet echt iets voor mij denk ik ..

   BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke winactie! Helaas een beetje ver voor mij maar ik wens alle deelneemsters veel succes!

   BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke winactie.

   Ik kan nu wel een heel verhaal ophangen dat ik dit graag wil omdat ik dit nog nooit gedaan heb of omdat mijn voetjes veel te verduren krijgen met al die high heels die ik draag, maar ik hou het kort. Het lijkt me gewoon heel tof om een keer mee te maken. Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen qua beauty en heb ook al wel wat gedaan. Zou het leuk vinden om dit aan het lijstje toe te voegen

   BeantwoordenVerwijderen
  7. Gaaaaf!

   Ik wil dit echt een keertje meemaken!
   ik zou wel echt doodnerveus zijn denk ik! haha!
   Lijkt mij gewoon erg gaaf!

   Ik heb getweet en volg livingsocial ook!;http://twitter.com/#!/DeborahRachel1/status/106515321858437121
   Ik volg je op Bloglovin' en heb geliked :)

   liefs, Deborah

   BeantwoordenVerwijderen