donderdag 25 augustus 2011

Winnares van Garra Rufa Fish behandeling....

Heel eerlijk gezegd, had ik nooit gedacht dat deze winactie zo'n succes zou worden. Ik las jullie reacties, waarbij vele van jullie al die knabbelende visjes zo eng vonden... en ik dacht: "Zou er een iemand toch zijn die het wel wilt uitproberen?" En ja hoor! Niet een, maar meerdere!Super bedankt voor het meedoen, girls! Dat maakt mij blij :) En ik zal een van jullie blij maken. Als het aan mij lag dan zou ik natuurlijk jullie allemaal zo'n behandeling gunnen, maar helaas heb ik maar 1 coupon om weg te geven... en die gaat naar....


Psoriasis en visjes - gaat het wel samen? Ik ging even Googlen en kwam oude vertrouwde Wiki tegen waarbij Garra Rufa visjes zelfs expliciet genoemd werden als alternatieve behandeling. Cool! Dus... Van harte gefeliciteerd! Ben benieuwd of het bij jou gaat werken ;) Stuur mij z.s.m. een mailtje (hier rechts vind je het adres) zodat ik het kan replyen MET coupon erin ;)

Hou de site in de gaten, want binnenkort komt er nog een winactie aan... iets anders... maar wel iets waarbij ik meerdere mensen zal blijmaken ;)

7 opmerkingen:

 1. Dit is echt een fijne behandeling. In het begin kietelt het een beetje, maar dat gaat snel wel. :-) Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een super leuke winactie! Jammer dat ik 'm gemist heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd, ik ben blij voor je Claudia! En ook leuk voor jou dat er zoveel mensen meededen, ik heb nei tmeegedaan want ik vond het echt té eng, haha!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend fijn! Ik ben de hele middag al in jubelstemming door dit nieuws haha. Ik zat in de bus toen ik op twitter de link naar de blogpost las en slaakte verschrikt een kreetje. Hihi werd geloof ik wat vreemd aangekeken maar dat kon me weinig schelen want ik heb gewoon een Garra Rufa Fish behandeling gewonnen! *Doet een dansje!* Ik stuur je gauw een mailtje!
  Bedankt! En iedereen bedankt voor de felicitaties <3 lief van jullie!

  BeantwoordenVerwijderen