zaterdag 3 september 2011

Back! Kreta Shoplog

Gisteren is mijn vliegtuig 's middags veilig in Nederland geland. Wat een heerlijke vakantie was het toch! Een echte relax zon-zee-strand vakantie. Ons schema zag er als volgt uit: slapen, eten, zonnen, eten, zonnen, eten, lounge café of even naar het centrum. Heeeeeeeeerlijk! Een keer zijn wij naar een prachtig stadje in de buurt geweest. Eigenlijk alleen om de Venitiaanse havens te bewonderen, maar uiteindelijk ben ik dus niet met legen handen teruggekomen (naast een paar Griekse lekkernijen natuurlijk!)... kijk maar even mee:

Valt op zich nog mee, toch? Sephora had ik trouwens totaal niet verwacht. Het was wel mooi, twee verdiepingen, maar dus helaas niet veel bijzondere merken (behalve die body-spulletjes - whaaaaa! wat een keuze ook!). En nu is het echt tijd voor een volledige no-buy tot midden september... ik weet dat ik het kan ;)

11 opmerkingen:

 1. Leuk filmpje!!Leuk dat je ;em op Kreta hebt opgenomen, dat is weer wat anders en helemaal in vakantiesfeer. Mooie spullen heb je geshopt. Jammer dat ze niet alle exclusieve merken verkochten bij Sephora, maar je hebt toch weer een fijne buit gescoord ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super.leuk filmpje, ik wil oooook naar de zon en de zee! Enne even me laten gaan: WOHHHHHHOOOOOOOOEEEEEEEEEEE! Je snap wel waarom :) ik kijk trouwens ontzettend uit naar 16 september, en 17 en 18.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat gaaf dat je het filmpje op het strand hebt opgenomen, geeft meteen het vakantiegevoel! Het koraalkleurige nagellakje is weer prachtig. En natuurlijk een complimentje aan je vriend voor het filmen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je je shoplog op kreta zelf hebt opgenomen en je hebt leuke dingetjes gescoord. Vooral je tijgerprintsjaaltje vind ik een erg hebbe hebbe gehalte hebben :D En een complimentje aan je vriend want het camera werk was top :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk filmpje :D
  lijkt me een leuk land en super mooi aankopen!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superleuk filmpje! Echt heel gaaf gedaan met dat strand, supercool! En leuke aankoopjes ook! Ik vind Spongebob ook heel cool (ben het nu aan het kijken, haha!)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is dé leukste shoplog ooit. Punt uit! Super leuke aankopen en wat een toffe locaties zeg. Je Spongebob pyjama vind ik geniaal. Ben erg benieuwd naar 't koraalkleurige crackle lakje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo'n leuke shoplog! Leuk dat je het op vakantie hebt opgenomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een super locatie voor een shoplog zeg! Je hebt hele leuke dingen gescoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat een fantastische locatie!!! <3 Erg leuke aankopen, dat oogschaduwpalletje is heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen