zondag 18 september 2011

Beauty vraag: make-up in je tas

Een make-up tasje dat je altijd meehebt in je tas... hoe vol is die nou? In 9 van de 10 gevallen zal het vast heel vol zijn, niet waar? Aan zulke gevallen kan ik me ontzettend verbazen. Je maakt er eigenlijk een soort meeneem dagelijks bakje/tasje van en stopt er alles in: van faceprimers tot oogschaduws en mascara's. En dat terwijl je geen sleepovers gepland hebt. Oké... waarom dan? Voor als de wereld vergaat en dan heb je in ieder geval je basis make-up mee? :P Grapje! Altijd als iemand zo'n hele make-up tas laat zien, dan vraag ik me af of diegene het dan ook steeds gebruikt...

Ik heb altijd het minste mee. Al een hele tijd geleden had ik de inhoud van mijn mini make-up tasje laten zien, maar nu heb ik dus nog een kleinere tas ervoor. Het is eigenlijk een soort survival paketje met daarin alle benodigdheden voor het echte "geval dat": deo-doekjes, vijltje, mini zwarte oogpotlood, mini haarserum, blot papers en een poeder. Zelfs dit soort dingen gebruik ik niet dagelijks, maar volgens mij zijn dit gewoon noodzakelijk dingen. Hier en daar in me tas zijn nog lipproducten te vinden, handcrème en mini deo - dit gebruik ik dan wel echt elke dag. Kortom, geen oogschaduws, foundations en blushes. Waar en wanneer zou ik het moeten gebruiken...? :)

11 opmerkingen:

 1. Inderdaad, ik neem ook niet veel mee. Een poeder, mini deo en een lippenbalsem, that's it

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik neem ook niet veel mee in mijn gewone tas: een vijltje, een getinte lipbalm, een aantal proefjes parfum. Maar als ik ergens heen moet sleep ik wel weer veel te veel mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto! *__________*
  Ik moet bekennen dat ik geen make-up tasje heb in mijn grote tassen, meestal heb ik alleen een lipgloss mee ^____^""""

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik neem ook nooit veel mee in mijn tas hoor, tenzij ik een logeerpartij heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb niet eens een apart tasje ofzo.. neem eigenlijk ook nooit meer mee dan een potje vaseline XD

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik neem ook niet veel mee. Lipgloss, deo, cremepje klaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gorgeous foto, ik heb alleen een lippenbalsem + deo mee en de travelspray dan maar daar blijft het bij. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik neem best veel mee, heb een goed gevuld toilettasje in mijn handtas, you just never know!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn tasje blijft beperkt tot hand sanitizer, lipglossen/lipsticks, een spiegeltje en flosdraad :) En nog een tube handcrème, want dat is echt onmisbaar voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik sleep ook de minimum mee: enkel lipproducten, miniparfum en handcrème, meer heb k niet nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik sleep ook alleen maar het absolute minimum mee, zijnde een lippenbalsem en de lipstick van de dag. Uitzonderlijk neem ik een oogpotlood en mascara mee, maar dat is enkel voor de dagen waarop ik weet dat het nog een lange dag kan worden.

  BeantwoordenVerwijderen