maandag 5 september 2011

Ben IK een echte beautyfreak? NO!

Van Natascha kreeg ik een super leuke tag (eentje waarvan ik al een tijdje dacht: die wil ik krijgen, die wil ik krijgen!). Of ik een echte beautyfreak ben? Laten we even kijken...

Wat is het laatste beautyproduct wat je hebt gekocht waar je echt heb voor moeten sparen?
Ik doe niet aan sparen voor beauty-producten... a) ik kan überhaupt slecht sparen en b) ik ben van het impulsief shoppen. En het hebben van een baan helpt ook wel een beetje :P

Als jij een beautyproduct was, wat zou je dan zijn en waarom?
Dat is even een lastige... ik heb eerlijk gezegd geen idee. Maar als ik dan moet kiezen dan zeg ik: een pigment. Onderschat door velen, maar kan voor een verrassend effect zorgen ;)

Hoeveel vriendinnen heb je, waarmee je helemaal gek kan worden over die perfecte blush of die prachtige oogschaduw?
In mijn naaste omgeving is niemand zo gek op make-up als ik. Maar in de wat verdere omgeving (zeg maar, België) zijn er wel bepaalde mensen...... ;)

Wanneer was de laatste keer dat je make up hebt weggegooid?
Niet zo lang geleden nog! Toen ik mijn stash aan het bekijken was voor de winactie. Ik heb een paar dingen weggegooid omdat ze er echt niet meer uitzagen.

Hoe begon de make-up gekte bij jou?
In de badkamer van mijn oma... die had zo'n hele grote make-up tas vol met alleen maar fusia-kleurige lippenstift! En die probeerde ik dan stiekem uit als oogschaduw, blush en natuurlijk lippenstift... Toen deed ik alsof ik zo lang aan het douchen was.. ik was een jaar of 10, denk ik.

Als een niet-make-up-freak je vraagt hoeveel nagellak of oogschaduw je hebt, geef je dan een eerlijk antwoord?
Tuurlijk... ik heb namelijk geen idee hoeveel het er zijn. Het woordje "veeeeeeel" zal vast een prima omschrijving zijn :P

Hoe vaak ga jij langs de drogist zonder dat je echt iets nodig hebt?
Een paar keer per maand. Maar eigenlijk dus niet zo heel vaak. Ik heb er ook niet echt tijd voor. En al helemaal niet als ik op een no-buy ben ;)

Hoeveel tijd besteed je per dag op internet, lezend over beauty?
Eigenlijk te veel... Ik probeer mijn tijd op Bloglovin wel te verminderen, maar het duurt nu zeker 3-4 uur op een dag... it's a lot...

Wat is je favoriete make-up item?
Palettes! Vooral de laatste tijd mijn Inglot-palettes. Ze geven je inspiratie en je kunt er elke look mee maken die bij elke stemming zou passen.

Heb je een wishlist en hoeveel items staan daar op?
Ik heb wel een wishlist, zie rechts onder op mijn blog. Maar eigenlijk hoef ik niet per se iets op mijn wishlist te hebben. Ik ben geen strever wat dat betreft, maar (nogmaals) een impulsieve shopper. Dus als ik weer eens iets moois zie "wat ik nog echt niet heb", grote kans dat het gelijk op me wishlist en in mijn winkelmand belandt.

Nou... toch wel een beautyfreak? ;)
Het niet doorgeven van een tag is mega saai en helemaal tegen mijn principes. Maar ik weet dat deze tag al door vele is gedaan. Dus neem deze tag gerust over! Als je het hebt gedaan, laat in de comment een linkje ernaar achter en dan zal ik je in dit artikel bijzetten.
Peggy krijgt deze tag sowieso omdat haar inspiratie de laatste tijd een beetje zoek is (dat mocht ik van haar zeggen).

6 opmerkingen:

 1. leuke tag je hebt hem ook leuk ingevuld;D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha dat is meestal ook mijn antwoord als ze vragen hoeveel je van iets hebt :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. LOL ik dacht eigenlijk gelijk aan jou toen ik de tag moest doorgeven :P
  Je hebt leuke antwoorden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tag! leuke antwoorden ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel! :) 3 tot 4 uur per dag...da's echt wel heel veel!

  BeantwoordenVerwijderen