zondag 25 september 2011

The Blondes & The Blogsters: Berlijn vlog

DE VLOG! Maar natuurlijk hebben wij in Berlijn genoeg kunnen vloggen. Zelfs iets te veel... #notformyself de volgende keer extra geheugen voor de camera meenemen. Ik had ook een beetje de stad zelf gefulmd voor een mini-impressie. Een ding zeker - het is prachtig en ik ga daar zeker nog eens naar toe (maar dan met de vliegtuig of met de trein... ik ben toch echt wel van het gemak :P). Kijk maar mee naar onze vlog!

LOL ik besefte thuis pas dat ik het steeds over lip tarDs had... eeeeuhm, ik geef de schuld aan een Youtube-kanaal van een bepaald gezin... :P :D Lip tars dus, I loooove them! Binnenkort zullen ze in een apart artikel verschijnen, net als enkele andere nieuwe spulletjes. Ik heb besloten om de shoplog nog niet zo snel online te plaatsen (de video van The Makeup Show zelf moet nog eerst!), maar dat weerhoudt mij niet om alvast over enkele beauties te schrijven... binnenkort dus meer! :)

9 opmerkingen:

 1. Ik heb het net helemaal bekeken en ik kom helemaal terug in de sfeer! Wat een leuk weekend was dat toch! En wat een kletskousen zijn wij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk om te kijken, en ik ben zo benieuwd naar de Lip Tars ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha heel leuk om te zien! Gaan jullie ook nog samen een shoplog opnemen? Want daar ben ik wel benieuwd naar! En je lipkleur daar is inderdaad erg mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik ben nog nooit in Berlijn geweest, maar ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Peggy: ik ook :) en ook zeker na de video van de show zelf ;)
  @Céleste: thnx!
  @Maud: ze zijn echt heel gaaf!
  @Rachel: shoplog is al opgenomen, hadden we gelijk gedaan. Aankomende week online ;)
  @Pauline: het is echt een hele coole stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wel jammer dat er echt helemaal niks te shoppen valt in Berlijn...
  Jullie hadden vast last van shop armen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Volgens mij hebben jullie flink genoten/geshopt haha, ik heb weer gelachen om jullie enthousiasme!

  BeantwoordenVerwijderen