woensdag 21 september 2011

The Blondes & The Blogsters: Berlin - The Roadtrip

Zoals jullie weten zijn Peggy en ik afgelopen weekend in Berlijn geweest. Ik zal het kort houden: het was gaaf! The Makeup Show was geweldig. Nu vraag ik me toch echt af hoe ik ooit heb kunnen denken dat ik er niet veel zou kopen... maar goed, vandaag staat The Roadtrip op de planning. Wij gingen afgelopen vrijdag middag naar Berlijn en wij moesten er om 20:00 uur zijn... gered?

Op dit moment ben ik elke avond bezig met het bewerken van filmpjes, want man, man, man wat zijn het er veel geworden... Maar wel alleen maar leuk, het is super om er steeds opnieuw mee bezig te zijn. Op de planning staat de video van The Makeup Show zelf, Senna Cosmetics, shoplog en natuurlijk DE vlog... die is weer lekker uitgebreid geworden... :P Kortom, de komende paar weken staan in het teken van het geweldige weekend... hope you don't mind ;)

7 opmerkingen:

 1. Super leuk filmpje! De reis naar Berlijn zag er al heel tof uit , dus ik denk dat de rest ook heel erg plezant was! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb 'flappie' armen! Ik moet sporten! :) Haaaa...memories.... Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahah, nou ik ga ook maar eens file-flirten met al die handige tips! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voortaan in de auto, eerst even de sisters goed strak trekken :) Hihi, stelletje maloten jullie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha heerlijk dames, heb me weer goed geamuseerd! Vooral als Peggy semi-nonchalant haar borsten goed legt voor het fileflirten.

  BeantwoordenVerwijderen