vrijdag 9 september 2011

Durf jij... durf ik? Let's Go Barbie!

The Blondes & The Blogsters (Peggy en ik) stellen elkaar op de proef! Ieder om beurt geeft de ander een opdracht. De bedoeling is om deze zo correct mogelijk uit te voeren. Jullie worden de jury! Durft zij... durf ik?

Let's Go (Wrong) Barbie!
Je bent net terug van vakantie (lees: lekker bruin) en de nieuwe haarkleur is extra goed gelukt (lees: lichter dan ooit). Ik dacht gelijk aan een look! Barbie!

Oh Oh Cherso Barbie! Met deze foto voor mijn neus ging ik aan de slag. Heerlijk fout doen ^^ Om met de huidskleur te beginnen... Ook al was ik al behoorlijk bruin door de zon geworden, ik besloot er een schepje bovenop te doen: zelfbruiner. De donkerste die ik had (en maakt niet uit dat mijn nek nu een paar tinten lichter was!). Met mijn licht haar (met dank aan nieuwe verf + een druppeltje super lichte spoeling) stond het natuurlijk mega fout... Precies wat wij nodig hebben!

Barbie maakt haar ogen niet te uitgebreid op. Een heel dun en strak lijntje zowel boven als onder. Je oog volledig zo om te lijnen vind ik al een tikje ordinair, maar dan ook echt zo dun... Dat is mij dus niet helemaal gelukt. Ik heb ook nog eens een hele andere oogvorm dan zij. Bij mij is het meer uitgesmudged, waardoor mijn ogen zelfs groter leken... fijne bijkomstigheid in dit geval. Ik heb ook een beetje midden-bruin/oranje oogschaduw boven de crease aangebracht voor meer diepte. Highlighter onder de wenkbrauw, wimperkrultang en veel mascara. Aan mijn wenkbrauwen hoefde ik niet veel te doen (hoewel die van mij nog meevallen als ik het zo vergelijk), bruin potloodje en klaar.

En nog eens over de highlighter... mijn jukbeenderen werden niet gespaard, ze moesten schitteren en dat is ook wel aardig gelukt. Verder een beetje bronzer toegevoegd en (natuurlijk) een hele lichte lippenstift en gloss op mijn lippen. Klaar is de look!

Oké, misschien niet helemaal Barbie, maar een echte blonde bimbo look (doet me ook aan Paris Hilton denken...). Toen mijn vriend mij zag riep hij gelijk dat ik op Barbie leek. Buiten keken mensen wel, maar volgens mij is iedereen dit soort meiden een beetje gewend... heb verder ook niet echt scheve blikken gezien, maar ik voelde iedereen staren. Mijn nieuwe Spongebob t-shirt (trok ik aan voor de gezelligheid :P) had de boel waarschijnlijk niet minder onopvallend gemaakt... En op een of andere manier had ik zin om mijn lippen steeds voor de camera te tuiten... hoe zou dat nou komen... Oké, lekker fout dus! Check ook even Peggy's Barbie look!

21 opmerkingen:

 1. Ik vind wel dat je wat van barbie weg hebt, maar het had volgens mij nog opvallender gekund;)
  groetjes LindaB

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is het heel erg als ik dit nog best vind meevallen? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem geweldig! Ik ga snel bij Peggy kijken.. ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bwaaa zo "over the top" vind ik em niet hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zowww ik vind dit wel echt over the top! Wel echt heel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuke durf jij durf ik, maar vergeleken met de oh oh cherso barbie ben je hier nog steeds min of meer een natural beauty ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. haha zo lijkt het best wel!
  het had missschien nog iets meer gekund maar het is nu al top!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahah geweldig! Barbie gebruikt concealer op haar lippen.. was leuk geweest ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @LindaB: @Elke: @Dorien: @Karen: oké, nou ben ik toch wel heel erg benieuwd hoe het dan erger kon :D Vertel!
  @Deb: @Rachel: @Maccia: @DalaLuz: ontzettend bedankt, ladies!
  @Kimberly: helemaal vergeten om het erbij te zetten! Dat wist ik idd :) Maar vond het te zielig voor me lippen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Geweldig! Ik vind je toch wel een beetje fout :) Dat bruin met die haren! Ik ben benieuwd hoe je er vrijdag zal uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. OMG, ik schoot echt heel hard in de lach toen ik op die foto van Barbie klikte! Ik verwachte zo'n Mattel Barbie, maar dat mens kwam opeens tevoorschijn!

  Maar echt een blonde bimbo look idd! En het valt misschien op de foto's mee, komt denk ik doordat je je lippen mooi nude hebt gelaten. Maar je moet er nog wel mee over straat kunnen he? :P haha, ik vind het in ieder geval tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haha! Echt geweldig dit, de look van barbie is nog iets fouter maar dit is ook al aardig mis :P

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hahaha, wat cool! "Bimbo"-look is wel mijn lievelings ;)) Ik zeg - zeker goed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Peggy: echt niet ZO! :P Mijn bruin kleurtje is er ook al een beetje vanaf :P
  @Kashmira: jij snapt hem!! :D thnx!
  @Tessabd: @Live with Lipstick: @Mitchin: thnx, lades!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind dat je het echt super leuk heb gedaan. Inderdaad wel echt een blonde bimbo look!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. hahaha leuk gedaan! lekker blond bimbo look

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Haha, leuke opdracht en je hebt dat goed gedaan!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super, lekker veel bronzer enzo :d ! De opdracht is goed gelukt !

  BeantwoordenVerwijderen
 19. ik heb ook die sponsbob :P

  BeantwoordenVerwijderen