dinsdag 20 september 2011

EOTD: Lilac State of Mind

Smokey eye... ik hou ervan. Soms heb ik er simpelweg behoefte aan. En met een (verrassende) touch van roze en paars wordt het een stuk spannender.

Op mijn bewegende ooglid heb ik in de binneste ooghoek Club van MAC aangebracht - prachtige bruine kleur met blauwe shimmer. In de buitenste ooghoek een donkerbruine matte Inglot kleur. In de crease zachte matte roze Inglot kleur en langs mijn onderste wimperrand ook weer (what's new) een Inglot kleur, maar dan een shimmery lila tint. Op mijn waterlijn heb ik mij roze Barry M potloodje gebruikt (voor diegene die zich afvroegen wat ik nou met een roze oogpotlood moest :P). De wing met mijn nieuwe favoriet, Avenue van MAC. Vrij simpel, maar toch wel weer anders. Smokey kan dus wel een beetje kleurrijk zijn.

12 opmerkingen:

 1. Super mooie look, helemaal pink/purple! I love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi, sowieso is paars een prachtige kleur - kijkt om zich heen, hele kamer is paars, duschj.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi! De kleur onder je oog is echt fantastisch mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi zeg! Wat is de finish en het nummer van die paarse oogschaduw?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die paarse tint onder je oog is echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi zeg, dat paars onder je oog! Ga ik ook eens proberen

  BeantwoordenVerwijderen