woensdag 14 september 2011

EOTD: Taken Away By a Shadow

Geïnspireerd door het koude en grijze weer van afgelopen dagen. Het moest iets met shimmer worden. Zilver! Valt dus prima te combineren met een zakelijke look.

Het begon met mijn nieuwe zilveren shadestick van MAC. Deze gaf een heel subtiel zilveren effect. Subtiel.. zelfs voor deze rustige look moest het voor mij iets meer schitteren. Mirror Mirror van Catrice blijft toch wel de mooiste zilveren kleur ever.. Niet alleen mooi voor tijdens de Kerstdagen, maar dus ook geschikt voor zulke looks.

In de crease een beetje donkere grijze/bruine kleur (ik weet niet eens meer welke dat was... hmmm). Neutrale highlighter toevoegen en natuurlijk een kleine wing. Het resultaat is heel neutraal en toch wel bijzonder. Vooral bij direct licht valt de shimmer extra mooi op.

13 opmerkingen:

 1. mooi gedaan! door de lichte kleur grijs/zilver wordt het niet te zwaar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie look! De kleuren passen erg mooi bij je ogen. Heel draagbaar ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie look ! Grijs/zilver staat je heel goed. Ik weet niet als het bij mij zou pakken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige look, en past heel goed bij je! Zo zie je maar, zilver mag en kan altijd! Woooohooo...nog 2 keer slapen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooie look! Deze kleuren staan je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Supermooie look! Nu heb ik ook zin om weer eens zilver te gebruiken! Maar het is al laat, dus het heeft geen zin meer om nu nog te gaan makeuppen haha!

  BeantwoordenVerwijderen