donderdag 22 september 2011

Hallo, ik ben PF en ik ben beauty-verslaafd - mijn vriend aan het woord

Wat denken mannen nou over ons, beauty addicts? Ik heb mijn vriend gevraagd om hierover een paar zinnetjes op papier te zetten en dit is het (leuke) resultaat :) Lees mee!


115.000 euro. Honderdvijftienduizend. Zoveel geven vrouwen gemiddeld uit aan make-up tijdens hun leven. De gemiddelde beautyblogger zal daar wel boven zitten. Reken maar uit. Een beautykoffer (die ’s morgens vroeg met geweld wordt opengegooid waardoor ik wakker word), twintig verschillende lipsticks. Een voor in de auto. Een op de gang. Een in de woonkamer. Een voor in elke tas. En waar de rest ligt weet ik niet. Nagellak in alle kleuren van de regenboog (zeven traditionele kleuren en tig die daar tussenin zitten). Oogschaduw in alle kleuren. Soms dubbel. Voor de laatste keer gekocht bij de Make up-show in Berlijn. Bij twijfel of je ‘m al hebt koop je ‘m toch. In de trant van ‘zoiets wordt in Nederland niet verkocht’. Mascara (handig dat die altijd in de uitverkoop zijn bij Kruidvat). Blush. Eyeliner. Foundation. Kwastjes. Maar het meest opmerkelijk vind ik wel ‘kwasthaarshampoo’. Er zal wel niets wezenlijk anders inzitten dan in mensenhaarshampoo of hondenhaarshampoo. Maar ook kwasten moeten goed verzorgd worden. Snap ik best. Maar ik snap niet dat er moeilijk wordt gedaan over een abonnement op Eredivisie Live. Dat kost maar 12,50 per maand.

Photo by weheartit.com

19 opmerkingen:

 1. Haha, mijn man zal het hier helemaal mee eens zijn ;) Misschien dan toch maar een abbo eredivisie live kado geven voor zijn verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach zo gek klinkt een Eredivisie live abbo dan inderdaad niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha! Na je laatste uitspatting heeft hij dat voetbalkanaal wel verdiend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahahah je gunt die jonge ook niks he
  -X-ie Jess

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk stuk!
  liefs Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha heerlijk! Precies hoe mijn vriend er ook over zal denken, zal het hem straks doorsturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, wat een timing! We hebben hier net digitale tv om vriendlief z'n sportzenders te gunnen... ter compensatie van mijn beautykast-uitspattingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha leuk geschreven. En zo in dat verband gezien, tja kan je het hem moeilijk weigeren he :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. haha ech een opmerking voor een man het laatste. heel leuk! maare gelijk heeft die natuurlijk wel.

  maare ik heb wel een eredivisie abbo terwijl me vriend hier niet meer woont, maar als die dan langs komt kan die toch kijken haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, herkenbaar inderdaad :P

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hahaha, echt geniaal! Hij kent wel de termen heel goed! Volgens mij heeft hij die eredivisie live wel verdient ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geweldig! En hij heeft nog gelijk ook! Ik snap zijn standpunt volledig! Maar...ik doe toch lekker verder en zolang ik gelukkig ben met mijn spulletjes hij mij vrolijk ziet, is ie ook vrolijk! En da's dubbel op toch?
  Wedden dat dit artikel door andere bloggers wordt overgenomen ?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hahaha echt geniaal geschreven!
  Maar denk dat het niet zozeer het bedrag is maar de uren die je dan voor de tv hangt... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha, vooral die laatste opmerking is geweldig. Je hebt ook helemaal gelijk, waar doen we moeilijk over?

  BeantwoordenVerwijderen