zaterdag 24 september 2011

Hoe nep ben ik...

Yay, Natascha heeft weer eens een leuke tag aan mij doorgegeven :) Na mijn Barbie artikel (nog steeds het meest gelezen artikel van afgelopen maand, trouwens!) is deze tag op me lijf geschreven.... LOL! Okeeee... dus, hoe nep ben jij?

Heb je ooit cosmetische chirurgie ondergaan?
Never! Maar wie weet, als de boel gaat hangen.... XD

Gebruik je valse wimpers?
Tot nu toe 2-3 keer in mijn leven gedaan... kan er niet zo aan wennen.

Draag je een weave of extensions?
Ik was wel met het idee van extensions bezig, vooral van die clip-ins. Maar eigenlijk was het meer voor de lengte. Mijn haar is al dik en best lang van zichzelf, maar het kan natuurlijk altijd beter. Toch maar besloten om mijn geld beter te investeren... (lees: nog meer make-up!)

Gebruik je iedere dag make-up?
Tuurlijk. Behalve als ik weer eens een make-uploos weekend heb. Als ik gewoon thuis zit en behalve de supermarkt nergens heen hoef, dan gebruik ik geen make-up. Maar doordeweeks en als ik ergens heen ga in het weekend - ga ik all the way ;)

Zou je een cosmetische operatie overwegen?
Grotere borsten? LOL Nee, zolang het niet noodzakelijk is, blijf ik lekker puur natuur.

Kan je nog zonder make-up?
Vast wel, maar willen is een andere kwestie ;)

Draag je nepnagels?
Yes and I love it!

Verf je je haren?
Al sinds ik mezelf kan herinneren... maar eerst begon het onschuldig met henna.

Ga je onder de zonnebank?
Soms, zou het vaker willen. Ik vind het heerlijk: warme stralen over je lichaam en natuurlijk een gezond kleurtje. Het laatste jaar ben ik maar eens in de twee maanden geweest, geen tijd gehad voor vaker. Maar als ik een groot feest heb, dan probeer ik ook daarvoor een keer extra te gaan.

Gebruik je selftanners?
Soms, alleen voor mijn gezicht en nek - omdat ze sneller bleker worden. Mijn lichaam houdt best lang het kleurtje.

Heb je tattoo’s?
Nee, maar ik zit al zeker een jaar in de ontwerp-fase (plaatjes bij elkaar zoeken en bij een tattoo-shop een afspraak maken). Ik weet precies wat en waar ik het wil, maar nu nog serieus ermee aan de slag gaan (ook weer zo'n tijdskwestie).

Oke, "nep" is een sterk woord. Sommige dingen vind ik namelijk heel normaal en al helemaal niet nep-makend. Het kunnen wel dingen zijn waarvan je lekkerder in je fel gaat zitten, toch? Hoe zit het met jullie? 5 "random" dames die deze tag sowieso mogen vullen zijn: Beauty etc, Maccia, Pauline, Samantha en Elke. Vind je deze tag leuk, neem hem gerust over. Ik ben in ieder geval heel benieuwd!

7 opmerkingen:

 1. Een tattoo? Ik ben weer iets te weten gekomen! :) Jij ben NIET nep, zo zie ik het!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oohh wat leuk dat je me getagt hebt zeg! ga hem zeker even invullen haha. leuk om te lezen hou jij erover denkt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor de tag! Ik vind deze erg leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. It's the model teclye christy love she

  BeantwoordenVerwijderen