dinsdag 27 september 2011

I've got STRIPES in my hair!

Haarkleur... ik heb het allemaal al gehad: rood, zwart (waarvan ik beweerde dat het echt donker-bruin was), licht-bruin, blond, highlights... geen fluo-kleurtjes, maar voor de rest toch echt wel van alles. Meestal ben ik 's winters donker en 's zomers blond. Afgelopen winter had ik mijn eigen trend overgeslagen en ben ik gewoon blond gebleven. En vorige week begon het weer te kribbelen... De dag erna zat ik bij de kapper met de volgende wensen: donkere plukjes (lowlights) en een rode pluk aan de binnenkant van mijn staart. Huh... naja, ik was zelf ook benieuwd naar het resultaat en dit is hem geworden...

Ik had een paar foto's nog dezelfde dag getwitterd en kreeg er gelijk complimentjes over. Dit is echt anders dan anders! Het enige waar ik nog een beetje aan moet wennen zijn twee donkere plukken bij mijn gezicht. Volgens mij maken ze er een beetje heksen-haar van.. naja, het zal wel wennen. Als ik mijn haar een beetje opsteek, dan zie je meer het blonde en dat vind ik nog iets meer vertrouwd. De pluk in mijn start is er ook nog! Donker-rood (wordt waarschijnlijk nog iets lichter.. net als de rest, trouwens). Waarom dit nou weer? De laatste tijd draag ik vaak een staart of een vlechtje aan de zijkant. Zo zie je de binnenkant van mijn staart en het leek mij stoer als daar nou net een andere kleur in zou zitten. Kortom, het is best extreem voor mijn doen :) Tja, 25, serieuze baan en dan opeens dit! XD Naja, ik vind het wel gaaf. De volgende keer neem ik waarschijnlijk weer een paar extra highlights.. tenzij ik aan de donkere kleur wen natuurlijk. :P Het is niet blond, het is niet bruin, het is van alles door elkaar & I love it!

19 opmerkingen:

 1. Prachtig! Dit vind ik altijd zo mooi staan! Echt heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit! Love it! Ik wil dat later dit jaar ook nog eens laten doen, worden dan highlights in mijn geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I've said it on twitter and I'm gonna say it again: Het ziet er te gek uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I like it!

  x
  Manon
  www.zoeandtaco.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is suuupermooi ! Ik hou echt van die kleur ! Staat je geweldig hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben echt benieuwd om dit volgend weekend in 't echt te zien! Ziet er op foto al goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het staat je erg goed, al moest ik wel goed speuren naar je low lights en al helemaal naar het rood - maar dan is het ook niet meer te missen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De stripes staan je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik vind het echt heel mooi meid! ik had in de zomer ook blind haar met low light en rode plukjes erdoor heen i love it! staat je echt goed meid

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk! vind het altijd een stuk natuurlijker staan. Heb zelf ook high en lowlights

  BeantwoordenVerwijderen