vrijdag 23 september 2011

Let me introduce you.... Senna Cosmetics

Een van de hoogtepunten (en gelijk ook de onverwachte ontdekkingen) van The Makeup Show was toch wel onze kennismaking met het merk Senna Cosmetics. Dit merk is gecreëerd door Eugenia Weston. Zij is ook op de achtergrond te zien in dit filmpje. En zij wilde mij eigenlijk als model hebben... whehe hier later meer over in onze vlog. :P Check voorlopig dit prachtig merk in het filmpje en zie gelijk hoe onze brows die dag gedaan werden!

Wat een deal ook met die oogschaduws! Uiteindelijk toch nog voor andere spulletjes gekozen en drie keer raden wie hier nu het meeste spijt van heeft.... :P Ik ben echt ontzettend blij dat ik dit Amerikaans merk ontdekt heb. Check zeker hun website voor info en inspiratie. Zij hebben ook nog een webshop en sinds kort verzenden zij internationaal. Kortom, hier word ik blij van ^^

6 opmerkingen:

 1. Héél mooi, wat leuk dat jullie een nieuwe merk ontdekt hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die palettes zijn inderdaad echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil dat palette! NU! Gaan we terug ? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er echt heel mooi uit! Kan me zo voorstellen dat je alsnog terug wilt gaan en dat palette kopen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk merk! het effect op jouw wenkbrauwen vind ik wel heel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen