dinsdag 6 september 2011

MAC Me Over "buit"

Volgens mij heb ik mijn no-buy nog net twee dagen volgehouden... Afgelopen zondag moest ik even naar de stad en ik wilde dan ook "even" langs MAC. Ik heb me voorgenomen om niets te kopen, maar ik wist dat het een lastige zou zijn... MAC Me Over collectie lag er namelijk al. Tja, drie keer raden of ik met lege handen naar buiten was gelopen...

Lipglosjes zagen er hartstikke leuk uit, maar nee, ik heb ze kunnen weerstaan. De fluidliners waren prachtig. Allemaal! Ik zat erg te twijfelen tussen deze en een donkere frambozenkleur. Toch gekozen voor Avenue met zijn bijzondere kleur (donker-bruin, bijna zwart, met bronze glitters). Misschien dat ik die andere alsnog ga scoren ("nee, nee en nee, dat hoeft helemaal niet!").

Ook heb ik een van de shadesticks gehaald. Ik vond het eigenlijk best jammer dat ze allemaal een glansje hadden. Maar als ik dan een glanzende shadestick ga kopen, dan is het er een met extra veel glans. Tundra is zilver met hier en daar een fijn glittertje. Deze shadesticks leken op het eerste gezicht op een soort gelijk product van Gosh. Maar nee, dit is echt heel anders. Het heeft een creamy textuur, maar ondanks dit blijft het echt heel goed zitten.

Ik heb ook de paletjes geswatched, maar die vielen zwaar tegen (waren ook afraders van Temptalia). Nu nog wachten tot losse oogschaduws een keer verschijnen... die donker bruine.. nee, nu is het echt klaar, twee weken no-buy moet toch niet zó moeilijk zijn. :P

12 opmerkingen:

 1. Ondanks de No-Buy... Je hebt wel prachtige producten gescoord! Aaah, die fluidline is echt heeeeel erg mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie spulletjes, de Fluidliner is echt prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie aankopen! Vooral Avenue vind ik prachtig! Die zou ik ook wel willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb de lipstick Oh Oh Oh en de fluidlines Dark Envy, Dark Diversion en Avenue gekocht. De fluidline Midnight Blues vond ik ook mooi maar ik draag eigenlijk nooit blauw, de blush Stunner was te licht (zo teleurgesteld!) en de lipstick Offshoot vond ik niet zó. Daarom heb ik van de vaste collectie de lipstick Milan Mode gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi, maar niet echt helemaal mijn ding. ik ben toch meer van de statement make-up ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw! mooi koopjes :D
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Cindy: interessant! Bij ons hadden ze geen blush, maar zo te zien heb ik niks gemist.
  @Suz: wat is statement make-up? :P Betere statement dan met een donkere liner en veel zilver kun je toch niet maken ;)
  @Daphne: @Myrna: @Deb: @Miranda: @Karen: thnx voor jullie comments, ladies :) Jullie delen mijn liefde zo te lezen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supermooie spulletje heb je gekocht! Ik wist eigenlijk helemaal niet van deze LE! haha, wat erg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Misschien was de blush niet geleverd/op? Maar het stelt niet veel voor inderdaad :P

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zoals je weet heb ik ook Avenue in mijn bezit...is gewoon prachtig! te mooi om de no-buy niet ff op hold te zetten!

  BeantwoordenVerwijderen