woensdag 28 september 2011

MaxFactor Xperience Volumising (mousse?) Mascara

Ik hou van opvallende, gitszwarte, aanwezige wimpers. En ik hou van mascara's die dit effect gelijk al geven. Met Xperience mascara van MaxFactor was het anders. Het heeft namelijk even geduurd (zeker 1,5 maand, terwijl de "inwerktijd" bij de andere mascara's maar 1-2 weken is) tot ik van deze mascara begon te houden.

Ik moet wel zeggen, vanaf het eerste moment vond ik het al een prima mascara. Het scheidde mijn wimpers goed, maar maakte hen niet dikker. Pas na een hele tijd zag ik de beloofde mousse-structuur. Mascara begon mijn wimpers dikker te maken, waardoor ik het nu zelfs bij smokey looks durf te gebruiken... en dat is echt iets. Ik ga bij zulke looks natuurlijk geen weinig-effect-mascara's gebruiken.

Het borsteltje is erg makkelijk in gebruik, ook bij de onderste wimpers. Mascara blijft goed scheiden, zorgt voor een beetje krul en geeft na verloop van tijd ook meer volume. Echt een prima effect, alleen toch zo jammer dat het even moest duren. Volgens mij kost deze mascara rond de 10 euro, maar het is echt lang geleden dat ik deze gekocht heb (nog tijdens de grote 1+1 actie van de Etos... en toen heeft ie nog een tijdje in mijn "voorraad-lade" gelegen).

5 opmerkingen: