maandag 19 september 2011

My first time... eBay (Wet 'n Wild!)

Ik ben altijd huiverig met eBay geweest. Ik was wel vastbesloten om "er een keer iets te kopen" en zelfs mijn PayPall account was speciaal daarvoor aangemaakt, maar... tja, dat gevoel kennen jullie vast wel ;) Tot ik een tijdje geleden op het blog van Bloggin' Beauties het paletje van Wet 'n Wild genaamd Night Elf zag... het schreeuwde mijn naam! Handig dan zo'n link waar je deze beauty kon halen... Nog geen 5 minuten later had ik hem gekocht... op eBay! Om precies te zijn, bij deze verkoper.

Ik ben gek op rode oogschaduw, dat weten jullie inmiddels denk ik wel :) Maar het was vooral die bruine kleur, naast de zwarte, die mij te pakken kreeg... hij lijkt veel op MAC's Blue Brown en Club oogschaduw.. ik vind zulke kleuren ontzettend mooi. Alleen deze heeft iets meer rode ondertoon, maar nog steeds met prachtige blauwe shimmer.

De rest van de kleuren vind ik trouwens ook geweldig. Ze hebben allemaal ongeveer dezelfde finish, waardoor ze perfect met elkaar matchen. Ik vind ze alle 6 heel bijzonder en bruikbaar voor elke look. Ook het potloodje, dat erbij zat, is goed. Het is een simpel zwart potloodje met een beetje glitters. Prachtig!

Voor deze beauty, inclusief verzendkosten, heb ik ongeveer 7-8 euro betaald. Dat is absoluut niet duur, vooral als je bedenkt dat mijn eerst paletje uit de NL'se webshop bijna even duur was. Binnen enkele dagen had ik het pakketje thuis, helemaal uit The States! Mijn blijheid kan niet op, dit is nu zeker een van mijn favorieten.

15 opmerkingen:

 1. echt prachtige kleuren
  ik wil ook zo graag iets op ebay bestellen
  maar snap er niet veel van ):

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een erg mooi palette, en inderdaad, helemaal jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig palette, en echt geen geld trouwens! Gelukkig heb je een goeie eerste ervaring nu met eBay... smaakt zeker wel naar meer nu zeker ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh mooie kleuren ! WnW is één van mijn favoriete budget merken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. welkom tussen de ebay verslaafden haha ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi! Echt stom dat WnW niet meer in NL wordt verkocht

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik wil ook nog heel graag een wet n wild paletteje proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, die is zo mooi! Ik vind hem ook echt bij jou passen met die kleuren! Die ene lijkt een beetje op mac blue brown volgens mij? die is zoo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige kleuren zeg. Ook echt helemaal jouw kleurtjes! Ik twijfel ook nog steeds op zo'n palette aan te schaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Su[ermooie kleuren, ik wist niet dat wet'n wild zulke pigmentatie heeft! Supertoff!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen