vrijdag 16 september 2011

Nieuwe beautyblad - Leco's Choise

Gisteren zat ik (zoals elke doordeweekse ochtend) naar radio 538 te luisteren. En opeens... "Leco Zadelhoff komt met een beautyblad"! Check hier nog het telefoongesprek van Evers en Leco voor meer uitleg. Na mijn werk kon ik het niet weerstaan... eigenlijk best stom om naar AH te gaan alleen voor een blad (gelijk ook maar water en snoep voor onderweg - hier later meer over - gekocht). Maar nu ben ik dus de trotse eigenaresse van Leco's Choise :)

Ik moet eerlijk zeggen: ik ben niet altijd een fan van Leco. Zijn werk vind ik soms een beetje slordig, vooral in dezelfde BeauMonde. Maar goed, zelfs topvisagisten maken fouten. Een ding is zeker - het blad is prachtig geworden!

Als een echte beauty junk moest ik deze natuurlijk hebben. Ik heb altijd al behoefte gehad aan een beautyblad. Oké, ik lees genoeg blogs, maar ik wil ook iets voor op mijn nachtkastje hebben (iPad kan op zulke momenten een echte glossy niet vervangen). Leco's Choise verschijnt 4 keer per jaar. Het is een inspirerend blad en daar gaat het mij vooral om. Er staat trouwens ook best veel tekst in, het is dus niet alleen maar mooie plaatjes kijken ;) Leesvoer (118 pagina's!) voor in het weekend, ik ben er helemaal klaar voor!

8 opmerkingen:

 1. Hier ben ik wel benieuwd naar. Hoeveel heb je er voor betaald?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb m ook.. had het al op jamies blog gelezen dat ie eraan kan, dus was er als de kippen bij ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben benieuwd, zal er eens naar gaan kijken als ik weer terug in NL ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag het gister bij Koffietijd! Vandaag maar eens kijken of ik hem kan scoren :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed, zal wel niet in BE zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat gaaf! Daar ben ik erg benieuwd naar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Evelien: denk het niet, ze verkopen in BE volgens mij ook geen BeauMonde :(
  @IEDEREEN: thnx voor jullie comments, ladies!

  BeantwoordenVerwijderen