donderdag 1 september 2011

NOTD: Claire's favoriet!

OMG... nooit gedacht dat mijn favoriete nagellak van dit moment een groenige gloed zou hebben! Ik heb deze kleur zeker een week lang gedragen en werd hem maar steeds niet zat. Voor een nagellak-freak als ik is een week echt een uitzondering. Ik ben gek op deze kleur! Voorlopig is dit dus mijn ultieme favoriet :)

Tja, de naam... ik heb het flesje grondig onderzocht, maar enige aanwijzing (lees: wat de naam of het nummer zou kunnen zijn) is een klein krabbeltje aan de zijkant: E14. Are you serious? Klinkt meer als een chemisch ingridiƫnt. Jammer, Claire's. Maar gelukkig bevalt dit lakje wel op alle andere punten!

Toen ik dit lakje kocht dacht ik dat het een zwarte basis zou hebben met gouden glitters er doorheen. Maar zo op mijn nagels mengt het zwarte met het gouden door elkaar waardoor je een soory groenige gloed krijgt. Of ligt het aan mij? Maar eigenlijk zie je niet alleen veel gouden glitters, bij bepaald licht zie je ook andere kleuren erin. Heel apart, maar echt heel mooi! Op een of andere manier wordt ik deze kleur niet zat, ik blijf hem helemaal geweldig vinden :)

De kwaliteit van deze nagellak is echt uitstekend. Niet verwacht, maar het is echt zo. Dekking, droogtijd, houdbaarheid - love it all! Voor 3,50 is dit ook zeker een budget-tip. En dat zegt iemand die normaal donkere kleuren vermijd... hmmm, misschien is deze kleur te interessant om "gewoon" in de categorie "donker" te belanden ;)

13 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kleur, heerlijk voor de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw inderdaad een super mooie kleur;D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf lakje zeg, doet me denken aan een gevallen herfstblad met regendruppels erop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wouw echt een herst kleurtje, een kleurtje van catrice, ben de naam even kwijt, lijkt hier ook heel erg op die wou ik misschien halen want wij hebben geen claires :(

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleur, moet gelijk aan de herfst denken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een gaaf lakje! Volgende keer als ik de in de stad ben ga ik even kijken bij Claire's!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaaf kleurtje, en dan van Claires!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een bijzondere kleur! Dit zou echt zo'n it kleur van Chanel kunnen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen