vrijdag 30 september 2011

Ook ik moest eraan geloven... veren oorbellen

Ik ben in principe niet zo van trends, en al helemaal niet van sieraden-trends. Kuise-meisjes oorbellen? No please. Maar veren... Eerst vond ik het vreemd, maar nadat ik het op meerdere blogs had gespot wist ik een ding: veertjes die bij je haarkleur passen staat best leuk. Bij een winkeltje in Berlijn zag ik ze hangen... en ja hoor, I've got hem!

Alleen was mijn haarkleur toen nog iets anders... maar ja, dit staat ook best leuk, volgens mij. Ze zijn klein en heel subtiel, dit maakt ze heel leuk. Wat ook al zo raar was: ik voel ze helemaal niet zitten! Normale oorbellen hoeven niet eens zwaar te zijn, maar je voelt ze toch wel een beetje. Maar deze.. de eerste keer moest ik zelfs een paar keer voelen of ze er nog in zaten! Ach ja, het is best leuk. En anders heb ik alvast sieraden voor een themafeestje van volgende week... ik ga als indiaan XD (nee, serieus!)

13 opmerkingen:

 1. ik kan ze thuis niet dragen.. dan heb ik 24/7 twee kater aan m'n oren hangen XD

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zijn ze, heb ook veren oorbellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze staan je echt leuk !:D Ik vond veer oorbellen al leuk voordat ze trendy werden, LOL ;-) Altijd al mooi gevonden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super gaaf, ik moet ze ook nog gaan halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, je hebt ze! Cool! past idd mooi bij je haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die oorbellen zijn echt prachtig! ♥

  BeantwoordenVerwijderen