vrijdag 2 september 2011

Philosophy Parfum: Inner Grace

Tijdens mijn bezoekje aan Skins in Rotterdam nam ik een heerlijke parfum mee. Dit was gelijk mijn kennismaking met het welbekende merk Philosophy. Dit merk is typisch te herkennen aan veel letters op de verpakking. Simpel, strak en lekker geurend.

Philosophy heeft verschillende varianten op de Grace geuren. Ik werd op slag verliefd op Inner Grace. Deze geur gaf mij gelijk een warm gevoel. Het gevoel dat je gelijk in je joggingpak op de bank wilt kruipen met een kopje cappuccino en een heerlijk dekentje. Hmmm, nu denk ik gelijk aan de winter... terwijl deze geur ook prima geschikt is voor nu. Volgens mijn vriend is dit een zeep-geurtje. Kan... als je bijvoorbeeld Classique van Jean Paul Gauttier ook een zeep-geurtje vind. Inner Grace wordt omschreven als een bloemige geur die rust en balans geeft aan je geest. Het is een zachte, frisse en elegante geur. Maar het is ook vooral erg vrouwelijk. In en woord... heerlijk! Het is ook een bepaalde mate van luxe. Philosophy is in Nederland namelijk heel exclusief en de prijs liegt er niet om: voor 59,2 ml (wat een nauwkeurigheid!) betaal je zo'n 50 euro.

5 opmerkingen:

 1. Deze parfum heb ik ook al vaker bij Serena gezien, ik ben er erg benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me heerlijk :)

  Ik heb trouwens ook een winactie als je daaraan mee wil doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt me ook een heerlijk geurtje zoals jij het omschrijft ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt erg lekker! Ik vind de producten van Philosophy er altijd erg mooi en chique uitzien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn favoriet is Pure Grace maar ik ben ook erg benieuwd naar deze.

  BeantwoordenVerwijderen