zondag 4 september 2011

Rimmel goes BIG

Wij weten wel inmiddels dat grote mascara borsteltjes hip zijn. Hoe groter, des te beter... zeggen ze. Ook Rimmel is deze zomer gekomen met een big brush.... en een giga lipgloss. Het mag dus duidelijk zijn: Rimmel goes BIG! En ik was er natuurlijk nieuwsgierig naar ;)

Het borsteltje van Bold Curves mascara is serieus groot. Heel groot. En gebogen. Ik moet zeggen, het is toch best handig in gebruik! Ik had het niet verwacht, maar ik ben er blij mee. De krul lukt met deze mascara prima en hij houdt ook lang. Maar ook separatie en volume vind ik top. Het enige nadeel is dat ik deze mascara niet voor mijn onderste wimpers durf te gebruiken. Dan pak ik toch liever een andere, met een kleiner borsteltje. Maar verder is deze echt goed. En geen fallout!

Met Vinyl glosjes van Rimmel had ik al sowieso een speciale band. Vroeger heb ik er een paar van versleten, dit waren echt mijn lievelingen! Natuurlijk was ik daarom ook zo nieuwsgierig naar Vinyl Max. Ik heb gekozen voor de mooie nude-kleur #101 Legend. Het bleken meer glitters te zijn dan kleur. Maar dat is eigenlijk ook niet erg, het ziet er heel zomers uit (en zo voelt het ook!). Op een of andere manier ruik ik en voel ik een beetje munt... maar misschien ligt het aan mij :P Het glosjes blijft redelijk goed zitten en het aanbrengen met zo'n giga spons is echt binnen een paar seconden gebeurd.

Oké, het is nog steeds een beetje raar al die mega verpakkingen, maar het is toch wel makkelijker (hoewel ik eigenlijk vroeger er ook geen moeite mee had).

EDIT WINACTIE: de deadline (waar vele naar vroegen) is a.s. woensdag 7 september.

14 opmerkingen:

 1. Ik ben wel benieuwt naar die lipgloss want ik vindt die er heel mooi uitzien! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De mascara heeft echt een prachtig effect op jouw wimpers, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. grote borsteltjes zijn normaal niet mijn favoriet maar deze klinkt toch wel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow! Dat lipstick sponje is echt wel groot! Als je ienieminie lippen hebt lijkt me het wel moeilijk. Een prachtige kleur trouwens! En die mascara is idd wel goed zie ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beide producten zien er goed uit:D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel! Beide producten lijken me erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er goed uit, ik vind die lipgloss ook heel erg mooi. Maar ik zou zelf denk ik ook niet mijn onderste wimpers met zo'n grote borstel durven doen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die lijken me heel erg fijn !!
  leeuk artikel

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De mascara ziet er echt goed uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wow! je wimpers
  die zijn echt super mooi!
  en wat een mooi lipgloss :D
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, je wimpers!! Nu ben ik ook wel erg benieuwd naar deze mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jeetje, die mascara ziet er echt heel goed zeg! en die lipgloss is ook zo mooi, ik had hem in de winkel ook al bekeken:) echt huge, die aplicator!

  BeantwoordenVerwijderen