maandag 26 september 2011

Senna: color fusion & no-more-ugly-brows-tools

In het artikel van zaterdag hebben jullie kennis kunnen maken met het merk Senna Cosmetics. Vandaag is het tijd om te laten zien wat uiteindelijk mijn aankoopjes waren (nee, dat paletje ging niet mee naar huis, maar als ik swatches en het filmpje weer zie... *snik*)

Een citaat uit een folder van dit merk:
"Eyes dazzle with brilliant purples and strong, sexy eyeliner. Honey warmed skin is sensuous when glazed with lively and radiant blush. Soft floral inspired matte and metallic colors, breathe new life into your make-up."
Ook al was het een beschrijving van de spring-look, het zijn inspirerende woorden. OMG, I loooove color! Dus drie keer raden wat ik van dit merk heb aangeschafd...

That's right, oogschaduws! Oké, mijn stash is groot(s), vooral wat oogschaduws betreft. Daarom zoek ik altijd naar de specifieke kleuren die ik nog niet heb. En als dit nou niet bijzonder genoeg is, dan weet ik het ook niet ;)

Destiny is een diepe paarse kleur met peachy shimmer.
Fixation is midden mosgroene kleur met warmere shimmer.
Chameleon Luminous... OMG, deze oogschaduw heeft niet voor niets zo'n naam. Het is grijz/zilver/lila/blauw met goud-achtige shimmer erin. Kortom, veelzijdig en verandert bij een andere lichtval... net als kameleon ;)

De oogschaduws zijn super gepigmenteerd, dat is wel te zien. Bij Senna is het blijkbaar simpel en duidelijk: you see what you get. Super, toch? De oogschaduws hebben een hele fijne zijden textuur en kruimelen niet. Ik kan mij nu al helemaal verheugen op de looks die ik hiermee kan maken... ^^

In het filmpje konden jullie ook zien hoe onze wenkbrauwen gedaan werden. Dé must was dan ook deze duo (die ik natuurlijk niet kon laten staan). Blonde Duo (hoe toepasselijk ;)) is aan de ene kant wax en aan de andere kant poeder. Deze twee moet je met elkaar mixen en zo aanbrengen op de wenkbrauwen. Daarbij hoort ook een sjabloontje. Er zijn verschillende varianten en deze past bij de vorm van mijn wenkbrauwen. Ik ga ermee aan de slag en hopelijk komt het my brows alleen maar ten goede. Ik ben erg benieuwd.

Kortom, blijheid hier! Wat een prachtig merk is het toch. En zij hebben veel meer.. en zoveel unieke kleuren! Voor meer info check hun website (en ja, ze verzenden ook internationaal).

6 opmerkingen:

 1. Ze zijn prachtig! Ik ben er ook erg blij mee, ook al heb ik zachtere kleuren gekozen, toch zijn ze super! Wat een mooie foto's trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg mooi en wat een mooie foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat een pigment! Hele mooie kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren heb je gekozen ! Ik ben nog meer benieuwd geworden naar het merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kleuren, vooral Fixation! Ik ben ook veel te verslaafd aan oogschaduw, haha, soms moet ik echt even mijn ogen dichtdoen! Maar ik ga Senna zeker eens bekijken wanneer ik weer eens over de grote plas ga :D (en er een leuke sale is natuurlijk...)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh, ik snap dat je nu wel een beetje spijt hebt! Maar de andere dingetjes die je hebt gekocht zijn ook supermooi en bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen