donderdag 8 september 2011

Swatches Make-up Studio palette

Ik heb al veel verschillende oogschaduws en daarom ben ik steeds vaker op zoek naar unieke kleuren. Geloof mij, die zijn moeilijk te vinden. Maar niet bij Backstage! Nooit gedacht dat ik er een heel paletje mee kon vullen.

Make-up Studio verkoopt zowel losse oogschaduws als refills. Met refills is het helemaal handig, omdat je dan je eigen palette kunt samenstellen. Je hebt keuze niet alleen uit oogschaduws, maar ook blushes, poeders en lippenstiften. Tja, het Freedom System idee dus ;)

Bij normaal, indirect licht

Bij zonlicht

Ik heb gekozen voor 4 baked oogschaduws en een blush. Baked oogschaduws van Make-up Studio zijn super gepigmenteerd. Alleen Moondust laat iets minder pigment achter, je merkt gelijk dat het een ander soort oogschaduw is. Drie van de vier door mij gekozen oogschaduws bevatten blauwe shimmer... hmmm, zou ik een blauwe periode hebben? :P

Moondust Radiant Opal - heeft een zwarte basis met blauwe shimmer
Icy Lilac - is een grijs/zilveren kleur met paars/blauwe shimmer
Magentha Mystique - is een felle roze kleur met... juist, blauwe shimmer
Golden Glamour - is een mooie diepe gouden kleur (zónder blauwe shimmer!)
Blush #36 - is een prachtige peachy blush voor een gezonde glow
Helaas wilde shimmer niet op de foto (vooral bij bijzondere moondust!), maar ik hoop dat het alsnog een beetje te zien is.

Make-up Studio heeft ook baked blushes in het assortiment. Daar was ik iets minder van onder de indruk dan deze #36. Voor mij is dit dé perfecte natuurlijke kleur die eigenlijk bij elke look past. Per stuk hebben deze oogschaduws mij ongeveer 5 euro gekost. Voor een leeg paletje betaal je, als ik mij niet vergis, 32 euro. Kortom, best goed betaalbaar dus. Ik ben zeker blij, zo'n mooie palette mag niet ontbreken in mijn stash.

15 opmerkingen:

 1. wauw, mooie kleuren! Echte eyecatchers!
  groetjes LindaB

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw! Alleen al in de pan zien ze er geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En niet alleen mooi, ook nog eens goed van kwaliteit! Ik ben echt een fan van Make-Up Studio, zeker van de matte oogschaduws, die houden erg lang! Deze zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren, vooral die laatste drie op je arm!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oehh!! erg mooi <3
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. net je blog ontdekt! Leuke blog heb je! Ook een mooi paletje trouwens! I like!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kleuren zijn wel prachtig, maar niet zo gepigmenteerd. ;O De gouden oogschaduw is wel gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh my godie die blush vind ik heel mooi en of course ook de baked eyeshadow! Ben benieuwd naar een look :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Niet echt mijn kleuren, maar ik word altijd blij van palettes die je zelf samen kan stellen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel erg mooi, mooie kleuren heb je ook uitgezocht!

  BeantwoordenVerwijderen