maandag 12 september 2011

TiffanyD's precious - Waylon

TiffanyD blijft een van mijn favoriete YouTube guru's. Zij is mooi, grappig en eerlijk. Laatst kwam ik haar privé kanaal tegen en daar zag ik een super schattige video die ik met jullie MOEST delen. Wie kan nu nog zeggen dat puppies niet schattig zijn...? :)

Ik ben echt een honden-mens. En al helemaal fan van zulke schattige puppies. Ik heb echt de hele video met een brede glimlach gekeken. Opeens kwam zelfs mijn vriend even kijken waar ik om zat te lachen. Isn't he cute? :)

9 opmerkingen:

 1. Een schatje die een hele schat gaat worden! Zo zie je maar, iedere beauty guru/blogger/addict heeft een muze/talisman nodig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelf ik, geen hondenliefhebber vind het een schatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een dotje! Ze worden jammer genoeg zo snel groot. Volgend jaar neem ik waarschijnlijk ook een puppy, kan al niet wachten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaaaaaah!!!! *Hugzzzzzz* Mimimimi *______*
  Ik ben ook en ontzettende hondenfan! Ik weet zelfs al wat voor hond ik later wil: een Duitse herder, Schotse terrier en een husky ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ìk ben ook een echt honden persoon! Wat een schatje trouwens!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Even snel nog even een beauty-vraagje =))))) Die Gosh liner waar jij het over had, is het een eyeliner of een potlood? Want als het een potlood is dan wil ik het ook uitproberen =))))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Mitchin: potlood. Maar ze hebben er twee. Een als stift en de andere echt een potlood. Beide zijn super. Die stift (uitdraaibare potlood, zeg maar) wordt volgens mij ook echt waterproof genoemd, maar potloodje blijft ook prima zitten.

  BeantwoordenVerwijderen