zaterdag 10 september 2011

Uitslag "Durf jij... durf ik?" goodiedoos winactie

Peggy en ik hebben veel plezier beleefd aan het lezen van jullie inzendingen, waarvoor we jullie eerst en vooral hartelijk willen danken! Vandaag maak ik de Nederlandse winnares(sen!) bekend.

Tromgeroffel...tatadaaaa!

Rachel (met o.a. colorblocking en goede stash benutting.. en natuurlijk dat je achteraf nog ideetjes hebt aangedragen - enthousiast, I like!)
Karen (alleen al om je vlechtkunsten :) en o.a. "goed vs. slecht look" - altijd grappig om te doen)
DalaLuz (voor mega veel en super leuke ideeën! ik ga niet eens voorbeelden noemen, ze waren allemaal creatief, op beide blogs.)

Gefeliciteerd, ladies! Jullie mogen een pakketje vol verrassingen verwachten in de loop van de komende weken. Daarvoor heb ik uiteraard het juiste adres nodig, dus sturen jullie dat even naar mij per mail (zie hiernaast)? Geef trouwens ook even kort aan waar je van houdt (bijvoorbeeld qua kleuren), dan kijk ik of dat erbij zit ;)

Wat gaan we doen? Dat blijft nog even een verrassing. We hebben voorlopig genoeg inspiratie dus we gaan aan de slag!

Kom jij uit België? Kijk dan zeker even op Peggy's blog! De meeste inzendingen kwamen uit Nederland en daarom kon ik meer dames laten winnen. Niet gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort weer een winactie ;)

9 opmerkingen:

 1. AAAAAAAAAAH Echt super leuk dat ik gewonnen heb! Ik kan het gewoon niet geloven dan mijn naam daar staat :) Ik ga even het e-mail adres opzoeken, welke is het? :$ En dan stuur ik je mijn adres gegevens en waar ik van hous :)

  Andere meiden ook gefeliciteerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Rachel: zie hier rechts bij me contactgegevens ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Pinkfariy: Okee ik voel me toch wel een heel klein beejte dom want ik zie de contactgegevens niet :$ En als ik op stuur mij een email klik doet hij het niet :O

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgens mij heb ik je een email gestuurd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou van harte gefeliciteerd dames! Ik vind het idee van Rachel erg leuk!

  byebye

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend leuk :) Dank jullie wel! En nu ben ik natuurlijk heel erg nieuwsgierig naar de uitvoering! :D

  BeantwoordenVerwijderen