zondag 18 september 2011

Velvety Hand Repair Cream van IPXL

Ik ben gek op handcrème. Ik moet er altijd een in de buurt hebben: op mijn nachtkastje, in de tas... Ook Ici Paris XL heeft een handcrème in hun nieuwe verzorgingslijn.

Ik had al vele reviews gelezen over de verschillende producten uit deze lijn. Nieuwsgierigheid liet niet lang op zich wachten. Toch wel fijn dat Peggy mij gevraagd heeft om deze voor haar te testen (anders zou het vast vreemdgaan zijn ten opzichte van haar lievelings Kiehl's handcrème). Tja, hoge verwachtingen werden alleen maar bevestigd. Deze crème is inderdaad super fijn!

De naam zegt het al: "velvety". Zo voelen mijn handen ook na gebruik - heerlijk fluweel, extra zacht en totaal niet vettig. Deze crème biedt een fijne verzorging, zelfs voor nog drogere huid (zoals die van mijn vriend). En de geur... amandelen ruiken altijd warm en luxe in bepaalde mate. Heerlijk! Het is ook nog eens een grote verpakking en met handcrème is het altijd handig (tenzij je deze wilt meenemen... nee, dit is mijn nachtkastje-exemplaar). Alleen de verpakking vond ik op het eerste gezicht best saai. Maar als je goed kijkt, dan zie je boven en onder van die lichtgrijze krullen. Subtiel :) Good job, IPXL!

3 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit! Hoeveel kost die?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Margaux: ja toch :) ik vermoed zo rond de 5-6 euro.

    BeantwoordenVerwijderen