vrijdag 16 september 2011

We're going to Berlin ! (The Make-up Show)

Jullie weten het vast al... Peggy en ik hadden hele leuke plannen voor 16 september. Guess what? Het is vandaag de 16de! ;) Sterker nog, op het moment dat dit artikel online komt zijn wij al zelfs onderweg. Waarheen?


Jajaja! Wij gaan naar Berlijn! Een tijd geleden las ik op Twitter dat daar The Make-up Show (een soort Imats) plaats zou vinden. Na reacties als "whaaaaa, we moeten erheen" en "stuiter, stuiter, stuiter" kwamen Peggy en ik erachter dat wij dit eigenlijk iets te laat wisten. Vliegtuig en trein waren geen opties meer, dus dan maar met een auto. Vandaag zijn wij dus bezig met een reis van 5-6 uur. En morgen.... ooooh, ik heb mijn no-buy niet voor niks (min of meer) volgehouden. Naast interessante workshops en gastsprekers (je wilt natuurlijk ook wat leren), zijn er ook enkele hele fijne merken vertegenwoordig: Butter London, Crown Brush, Embryolisse, Inglot, MAC, Make-up Forever, Obsessive Compulsive Cosmetics en nog veel meer. Kortom, wij hebben er ontzettend veel zin in! En natuurlijk is de camera weer mee :)

10 opmerkingen:

 1. FY! Succes dames! Heeeeeeeeel tof!! *____*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk leuk! Héél veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super leuk!!! Ik hoop dat jullie het enorm naar jullie zin hebben :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb een fijne reis en heel veel plezier daar! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel plezier, lijkt me ook leuk maar ik kon jammer genoeg niet gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had echt vet graag mee gewild! Ik zag de reclame liggen bij de Inglot.

  BeantwoordenVerwijderen