donderdag 15 september 2011

Yves Rocher weer in Utrecht

Weten jullie het nog: Yves Rocher in Utrecht? Het was een klein smal winkeltje tegenover de V&D. Ik ging er niet wekelijks heen, maar was er wel blij mee. Jammer genoeg was het winkeltje opeens verdwenen. Goed nieuws! Yves Rocher komt terug!

Vanaf 16 september is Yves Rocher weer in Utrecht te vinden, op Steenweg 64 om precies te zijn. "In de winkel kunt u terecht voor alle plantaardige verzorgingsproducten van Yves Rocher. Daarnaast beschikt de nieuwe winkel over een schoonheidssalon." Dat vind ik toch wel leuker dan online kopen. Nu kun je dingen tenminste ook ruiken, voelen en swatchen!

4 opmerkingen:

  1. Ik kan me dat nog herinneren ja, tegenover V&D! Ik heb niet zoveel met Yves Rocher, maar als er een nieuwe winkel komt stap ik denk ik weer eens binnen. Het ziet er nu veel aantrekkelijker uit dan jaren geleden toen wij die boekjes nog in de bus kregen :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben zelf niet zo'n Yves Rocher huidverzorging fan, maar het is natuurlijk altijd wel een leuk winkeltje om in te snuisteren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaaa nice! In Groningen zit er ook een met beautysalon :) Moet er nog steeds eens een pedicure fixen ^^

    BeantwoordenVerwijderen