woensdag 19 oktober 2011

3x Seventeen nagellak

Het merk Seventeen kende ik al... nou ja, van horen en zeggen. Wel eens wat gelezen, gezien en het merk bleef hangen. Zoals jullie weten heb ik dit merk in Griekenland gevonden en vandaag wil ik aan jullie alle drie nagellakjes ervan laten zien.

We beginnen met het meest prachtige koraal-kleurtje ever! Supreme #24 is neon-koraal met een zacht randje. Ja, precies zoals ik het zeg! Soms lijkt de kleur echt fluo, maar soms ook best wel zacht. Hij valt in ieder geval altijd op. Zelfs een collega van me die helemaal niet zo van nagellak is heeft mij een complimentje gegeven toen ik deze droeg. Wat ik wel heb gemerkt aan al deze lakjes is dat ze qua textuur van elkaar verschillen. Zo is deze supreme lakje bijvoorbeeld best wel dik en daardoor lastiger met het aanbrengen. Maar gelukkig went het wel en voor zo'n kleur doe ik het graag.

Een crackling! Ook dit merk had ze en dan ook echt in alle kleuren van de regenboog. Ik koos voor oranje.. hoe verrassend ;) Shock #1001 is zelfs meer donker-koraal te noemen. Hij is super mooi, de kleur past zich aan afhandelijk van de basiskleur. Op lichtere kleur lijkt hij lichter dan bijvoorbeeld op rood. Hoe deze "uit elkaar cracklet" (is dat wel een woord?) vind ik ook al zo mooi. Niet van die zielige streepjes, maar gewoon net iets leuker. Het aanbrengen gaat perfect en hij droogt niet helemaal mat op (bij de meeste cracklings is dit wel het geval).

Tot slot nog een prachtige donkere nagellak met glitters. Super Shine #504 is een prachtig bruin-rood lakje met veel glitters. Bij zulke lakjes vallen glitters vooral in de zon op, maar bij deze zijn ze echt zichtbaar, ook bij indirect licht. Prachtige kleur, een van de mooiste donkere lakjes die ik heb. Deze is wat dunner dan supreme en daarmee makkelijker om aan te brengen.

Alle lakjes hebben zo'n 5-6 euro per stuk gekost, wat natuurlijk helemaal niet duur is. Helaas kon ik op de website van Seventeen Cosmetics niet vinden waar ze anders verkrijgbaar zijn. Wel iets met internationaal (lekker vaag)... en gezien het adres van de website (.gr)... tja, mocht je deze dus op vakantie een keer tegenkomen, denk eraan - ze zijn de moeite waard ;)

13 opmerkingen:

 1. Dat laatste lakje, Super Shine #504, is echt prachtig. Zo donker en de glitters maken het af.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaauw... Die eerste! *kwijl*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi lakjes, vooral de koraal achtig kleur vind ik mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleur! Vooral de eerste is de perfecte koraal kleur! De onderste vind ik echt een fantastische herfstkleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleurtjes, vooral die eerste :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De koraalkleurige en de donkere kleur vind ik het mooist !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat mooi gecombineerd die crackling lak. Het doet een beetje denken aan de nerven van hout. Erg mooi. Ik vind die glitter ook schitterend, maar de eerste is echt mijn favoriet van de drie. Zo mooi zacht dat kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze nagellak is inderdaad geloof ik van een Grieks merk, maar ze verkopen hem niet alleen in Griekenland (in Nederland heb ik ze nog niet gezien).

  Ik heb ze ook zien staan en niet meegenomen. Daar baal ik nu wel een beetje van want het zijn mooie kleuren. Vooral de kleur van de crack nagellak vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke lakjes, vooral Super Shine #504!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat eerste lakje is echt supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen