woensdag 12 oktober 2011

Beauty vraag: jouw kleuren?

Heb je het wel eens gehad: je staat met een vriendin in een (beauty)winkel en ze komt opeens enthousiast naar je toe met de mededeling dat "dit echt jouw kleur is". Waar zou dat op gebaseerd zijn: de kleuren die je draagt? Maar als je nou van verschillende kleuren houdt? Of zou het te maken hebben met de kleuren die zij mooi bij je vindt passen? Zou het ook van het seizoen afhangen?


Nu ben ik wel heel benieuwd... Wat vinden jullie nou echt mijn kleuren en wat zijn jullie kleuren? Ik ben ook erg benieuwd naar de reden van beide :)

Photo by weheartit.com

11 opmerkingen:

 1. Haha herkenbaar. Ik had dat een tijdje terug met een vriendin, ze pakte een bloesje op en zei 'dit is iets voor u' en ik heb het ook gekocht. Mijn kleuren zijn beige, wit, oudroze en zwart en dat bevindt zich ook het meeste in mn kast. Ik heb enkele andere kleuren ook voor het geval mijn mood anders is. Je moet kopen waar je je het beste bij voelt, maar meestal voel je die 'kleuren' wel aan denk ik zo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van de kleuren zwart, beige, poederroze. Een beetje de aarde tinten. Soms draag ik wel eens kleurrijke vesten.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat het voor een stuk is wat jouw tint doet opleven, dus iets dat bij je past, maar voor een gedeelte is het ook wat mensen van je gewend zijn. Als je alleen maar nude tinten draagt, en ineens begin je met zwart kohlpotlood en felle lippen, dan zullen mensen misschien niet direct vinden dat een kleur bij je past.
  Maar soit, om op de vraag te antwoorden: ik vind dat jij veel kleuren kan dragen, maar als ik aan jou denk, is het toch vooral voor de felle kleurtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mijn kleuren zijn oker geel, zwart en blauw

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Qua lippenstift en blush zijn roze & koraalkleuren mijn kleuren. Qua oogschaduw is het bij mij vooral paars, blauw & goud. Althans, ik vind dat deze kleuren het leukste bij mij staan maar het is wel moeilijk te bepalen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb dat als ik ga winkelen met vriendinnen ook wel (al gaat het dan meestal om kleding aangezien we niet zo vaak make-up dragen).

  Ik vind jou wel een kameleon, ik heb denk ik iedere kleur wel langs zien komen op je ogen en lippen. Probleem is wel om dat te bepalen aan de hand van een close-up: met het gezicht en outfit er bij kan een kleur toch enorm tegenvallen.

  Ik vind mijzelf niet het type voor primaire, felle kleuren. Warme, herfsttinten halen het beste uit mij (wat aan gaat kleding dus), koele kleuren als turquoise en grijs doen het ook wel goed.

  Op het gebied van make-up heb ik nog niet zoveel geëxperimenteerd met kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben van de herfst kleurtjes. Die passen denk ik ook het beste bij de kleur van mijn haar en ogen. Denk aan groen, okergeel, oranje, rood, bruin etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jou kleuren vind ik echt paars, roze en bruin! Ik zelf ben ook gek op bruin, beige, oranje en zwart. Ik ben eigenlijk best wel neutraal!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Qua kleding is een kleur die mij absoluut niet staat van die poederkleurtjes, ik vind het erg mooi, maar het maakt mij ontzettend bleek. Bij mij staat rood, bruin, brons en donkergroen wel goed, een beetje de herfstkleuren. Ik vermoed dat deze jou ook erg goed zullen staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben een zomertype. Daar ben ik wel achter. Ik sta met koude kleuren en zilver. Je kan het eigenlijk makkelijk testen door een zilveren en een gouden doek bij je gezicht te houden, je haren af te dekken meteen neutrale niet krijtwitte doek en dan te kijken: wanneer leeft mijn gezicht op? wanneer zie je precies minder lijntjes? wanneer zie je er frisser en gezond uit? Daaruit kan je al afleiden of je koud of warm bent, que type! :) Ik vermoed trouwens dat jij ook zomer bent. We zullen het eens moeten testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het grappige is dat mijn familie allemaal een liefde hebben voor vrij felle rode en oranje tinten. En dan heb ik het dus ook over mijn vader en broers :D Ik deed een keer een 'spirituele' kleurentest ergens, en daar kwam echt op alle fronten groen uit, dus het zal wel compensatie wezen ;) Maar mijn kleuren zijn verder terra, oker, brons, mokka, aubergine en bruinrood Al maak ik de laatste tijd ook veel uitstapjes naar paars. Jouw kleur is volgens mij (en nu moet ik even diep nadenken...) euh... ja, ik denk toch... roze! Een lentetype denk ik zo :) maar zomer zou inderdaad ook heel goed kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen