zaterdag 1 oktober 2011

Berlijn / The Makeup Show - shoplog

Het laatste filmpje van Berlijn! DE SHOPLOG! Jullie waren hier allemaal benieuwd naar en hier is ie dan. Tja, geordend is wat anders.... :P

De eerste reviews over Senna Cosmetics hebben jullie al hier en hier kunnen zien. De rest komt er ook aan. Ik ben in ieder geval ontzettend blij met alle spulletjes en natuurlijk met ons reisje. Het was gaaf! Gezellig, leuk, veel moois gezien... het was een hele fijne ervaring. :)

7 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke shoplog om te zien, en ook veel leuke spullen gekocht! Ik kan niet wachten op de artikelen erover :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn jullie toch een gezellig stel samen, jullie filmpjes zijn altijd zo leuk en vrolijk. Mooie producten hebben jullie gekocht, ik kwam t merk Senna een hele tijd geleden al een keer tegen op internet. Vond de producten er toen ook al mooi en interessant uitzien, ben benieuwd naar de swatches!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Rachel: dank je wel :)
  @Myrna: die zijn er al, heb zelfs linkjes erbij gezet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee meid, ik volgde een tijdtje geleden je blog altijd. Op een één of andere manier was ik die kwaijt geraakt. Maar ik ben weer terug! Heb meteen even door je artikels lopen lezen. Ik was eerst van de website kalypso, nu heb ik ook een beautyblog. Ik ga je meteen weer even volgen hoor.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh zo leuk om dit nog eens terug te zien!

  Ik moet wel dringend naar de kapper :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijke aankopen! <3 En wat gaaf dat ze NYX hadden bij Douglas!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn geshopt!! Die Embryolisse crème is zoo fijn!!

  BeantwoordenVerwijderen