vrijdag 28 oktober 2011

Cutest kissable moment - gewonnen?

Nou, ladies, het was weer genieten! Ik heb over al jullie "kissable moments" gelezen en it was fun :) Sommigen waren vrij standaard, maar sommigen ook erg origineel. Sommigen met humor en anderen weer iets serieuzer. Ik had eigenlijk drie winnaressen willen kiezen, maar heb me toch nog ingehouden. Ik koos voor meiden wiens verhaal gelijk al bleef hangen. En dus zijn dit ze....


Bianca:
"mijn kissable moment was toen ik met wat vrienden naar het strand ging en er een vriend van een vriend van mij kwam wat een hunk ik dacht ik zou met hem wel eens willen zoenen maar toen hoorde ik via via dat die homo was *oeps* paar dagen later werd ik gesmst was hij het ! hij was hellemaal geen homo en nu zijn we al bijna 2 jaar samen ! (L)"
Haha, hier moest ik echt een beetje om grinniken. Van harte, het Essence-setje is voor jou!

Joany:
"Bij een kissable moment denk ik meteen terug aan het eerste afspraakje met mijn huidige man. We draaiden echt al maanden om elkaar heen op het werk omdat we geen van beide de eerste stap durfden te zetten, maar uiteindelijk vroeg hij me mee naar de film.
Na afloop fietste hij heel galant met me naar huis. In het brandgangetje namen we afscheid. Ik stond zo te hopen op een zoen, maar hij durfde volgens mij niet goed, duss ging deze kissable moment helaas to waste. Gelukkig maakte hij het de volgende dag dubbel en dwars goed ;)"
Dit is toch best wel romantisch! De Hello Kitty balsem is absoluut verdiend.

Lieve Bianca en Joany, stuur mij snel je adresgegevens (mail vind je hier rechts, onder mijn foto) en jullie prijsjes komen naar jullie toe.

Picture by weheartit.com

4 opmerkingen: