donderdag 6 oktober 2011

EOTD: Eye Kandy Glitter

In de video van The Makeup Show hebben jullie kunnen zien hoe mijn ogen een kleine touch-up kregen met de glitter-liner. Op de hotel-kamer heb ik daarna de foto's van het eindresultaat gemaakt en dat wilde ik nog even laten zien.

Mijn oorspronkelijke look was gemaakt met BlueBrown-achtige kleur uit een WnW-paletje. Onderaan had ik zelf ook al groene kleur gebruikt (het is anders ook zo saai als je onder en boven dezelfde kleuren hebt :P). Op de beurs kwamen wij het merk Eye Kandy tegen en voor ik het wist zat ik in hun stoel (met föhn en alles... jullie hebben het wel gezien). Ik heb deze look voor de rest van de dag gedragen en heb helemaal geen fallout gehad. De glitters geven gelijk een heel bijzonder effect aan een (oorspronkelijk rustigere) look. Love it! Dit merk heeft natuurlijk ook een website, checkt het hier voor meer info. Zoals jullie in de shoplog hebben kunnen zien, heb ik nu 4 prachtige kleuren glitters in mijn bezit. Ik ga er dan ook snel mee experimenteren. Glitters kunnen ook makelijk voor overdags, toch... ;)

9 opmerkingen:

 1. Mooie ooglook, de kleuren passen heel mooi samen ! Het is idd eens wat anders dan dezelfde kleur boven en onder dragen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige, aparte ooglook! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie look, mooi gedaan.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was echt heel mooi! En glitters kunnen zeker ook overdag, absoluut! A girl has to sparkle!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. echt supermooi! echt een leuke kleurencombinatie! vond hem in het filmpje ook al zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen