vrijdag 28 oktober 2011

EOTD: No Words Without a Mermaid's Tear

I loooove my pigments! Met pigmenten creƫer je altijd iets bijzonders. Het glanst allemaal iets meer en het maakt je look extra opvallend/mooi. Zo besloot ik laatst om weer eens 100% pigments use look te maken met dit als resultaat.

Fel blauw/groen lijkt al snel heftig en dit was deze look ook. Maar goed, voor mij een doordeweekse (alhoewel dit keer iets uit de hand gelopen) EOTD, gemaakt vooral met pigmenten van MAC en Inglot.

Voor de binnenste ooghoek heb ik mijn favoriet Inglot #84 gebruikt. In het uiterst puntje heb ik nog wel een beetje van de andere kleur gebruikt, eentje van Makeup Forever, maar hier komt nog een apart artikel over. In de buitenste ooghoek heb ik turquoise kleuren van MAC en Inglot (iets dieper) gebruikt. Langs de onderste wimperrand Sleek With Envy van Sleek. Het lijntje langs mijn bovenste wimperrand heb ik uitgesmudged... weer... dit is denk ik het begin van me eigen trend voor herfst/winter :P Als highlighter heb ik een beetje van MAC Naked pigment gebruikt. Ik zei het toch, helemaal pigments-proof ;)

9 opmerkingen:

 1. Mooie ooglook ! Very mermaid-ish :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou ook ontzettend van pigments, maar gebruik ze echt te weinig! Hele mooie look heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi gedaan zeg. Ik vind pigments ook superfijn om mee te werken. Schitterend.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kunt meteen zien dat je met pigmenten hebt gewerkt, dat geeft echt de shine en glitter aan deze look. Mooi gedaan.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen