donderdag 20 oktober 2011

EOTD: Stars Above The Sea Still Make Me Smile

Geel/groen, blauw/groen, paars, roze... het werd weer een mengelmoes van kleur. Buiten wordt het steeds kouder en ook de kleuren op mijn ogen worden alleen nog maar koeler.

Turquoise oogschaduw van Too Faced was de basis voor deze look. Deze pakte licht uit en dus besloot ik om de look een beetje te verzachten. Lichte groen/gele kleur aan de binnenkant en donker blauw aan de buitenkant - het is alsnog best draagbaar geworden (ik heb het feller gehad). Een beetje paars langs de onderste wimperrand en rozige kleur boven de arcadeboog, met als finishing touch - blauwe eyeliner van Catrice (het blijft mijn favoriet bij dit soort looks). Ik heb toch weer de meeste kleuren uit mijn Inglot palette gebruikt... kan er echt niks aan doen, het heeft een ontzettend aantrekkingskracht! ;)

13 opmerkingen:

 1. het geel in de ooghoeken vind ik echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van zulke tinten. Ik gebruik turquoise ook vaak als basis. Mooie look.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh prachtig!! En mooie wimpers!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie look :) Ik trut zelf meestal maar een heeeel klein accentje turquoois in 'een of andere hoek', haha, maar misschien moet ik maar eens gaan kijken of ik wat van deze look kan overnemen. Al is het maar om de mooie naam die je het hebt gegeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is geen wonder dat je zo graag naar je Inglot palette grijpt. Wat een mooie kleuren zeg! Ik vind het echt een supermooie look :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toen ik de foto zag had ik juist het idee dat de geel blauwe combinatie de look deed knallen, maar als ik zie dat eigenlijk het tegenovergestelde de bedoeling was (afzwakken), begrijp ik dat op zich ook wel.

  Mooie look in ieder geval

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi gedaan ! Turquoise is een kleur die ik niet vaak gebruik. Er zit er eentje in mijn UD 15th anniversary palette, heb hem ondertussen al één maal gebruik en het resultaat was wel leuk. Het is eens wat anders dan bruine tinten :d

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super kleuren, staat je weeral (hoe ouder, hoe saaier de comments) heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige look, vind de kleuren ook erg mooi zo bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. zeer mooi, ook leuk dat je altijd je overgang met een lichtere kleur mooi afwerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, wat een supermooie look weer! die kleuren combineer skills van jou toch! :)

  BeantwoordenVerwijderen