maandag 17 oktober 2011

EOTD: Sweet Denial of Something That Doesn't Excist

Ook al valt het weer buiten een beetje tegen, laatst had ik zin om een vrolijke en luchtige look te maken. Geel is altijd al een goede optie, het doet mij denken aan de zon. En roze... jullie weten dat het een goede tweede favoriet is geworden. Tweede? Tja, ben nog steeds gek op blauw, maar dat zullen jullie van de week nog merken ;)

Ik zat eigenlijk nog te twijfelen of ik deze look online zou zetten. Zulke kleurencombinaties vind ik namelijk geweldig en heb het daarom al een paar keer laten zien. Maar normaal zou ik hier blauw op mijn onderste wimperrand gebruiken. Dit keer koos ik voor paars. Het lijntje van de gelliner heb ik zachter gemaakt door het een beetje te smudgen. Al met al is het best een neutrale look geworden. Daarom mochten pink bright lips ook hier niet ontbreken. Een leuke variatie op een girly look? ;)

15 opmerkingen:

 1. Echt een mooi look! Dit zou je eventueel ook met blauw en groen kunnen doen denk ik, leuk idee <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie look! En wauw wat heb jij ongelooflijk mooie wimpers.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi ! De combinatie van geel en roze vind ik wel leuk gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hele mooi look vind dat roze en geel mooi bij elkaar passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er leuk uit, maar hoort dat witte vlakje dat je nu zo duidelijk om je oog ziet? T lijkt op de foto een beetje clownachtig (NIET lullig bedoeld!). Die lipstick is echt mooi! Is dat die die je van de week liet zien vd MAC?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie ooglook, heel magisch.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie look, heel betoverend inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige look. Ik denk dat paars een goede keuze is voor de onderste wimperrand. (i.p.v. blauw) de kleuren combi doet me een beetje denken aan die salmiak snoep buisjes van vroeger :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Gabriëlla: je bent de eerste die dit ziet! :) het is een soort pigment-vlek, krijg ik ook niet zomaar weg gewerkt. kan er helaas niet veel aan doen. die lipstick heb je helemaal goed! :)
  @Joany: hahaha wat leuk bedacht :D
  @IEDEREEN: ontzettend bedankt voor jullie reacties!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt idd echt mooie en lange wimpers! Knallige maar prachtige look!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie look, lekker vrolijk :) En je wimpers, wauwie wat zijn die mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. knap gedaan, jij staat echt goed met felle kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @Beauty Treasures: dank je wel :D Echt heel leuk om te lezen!
  @Peggy: @Maud: komt echt door me Rimmel mascara, hoor ;) :)

  BeantwoordenVerwijderen