woensdag 19 oktober 2011

Epic: Yul & Cassie

Dankzij weheartit.com kwam ik een super leuke website tegen, genaamd Yulcore. Yul is een meisje met talent die zo nu een dan een tekening plaatst met een leuke onderschrift. Simpel en toch met een boodschap. Vooral van die leuke, herkenbare dingen. Zoals deze...

Daar houd ik wel van :) Van die dingen waarbij je denkt: "Oh ja, dat zou net zo goed op mij van toepassing kunnen zijn!" Op Twitter vind je trouwens ook zulke mensen. Sommige zijn wel heel erg "open deur". Maar eentje vind ik toch wel de leukste. Cassie Bradford alias EpicTweets (ze tweet in het Engels). Scherp, toegankelijk en herkenbaar. Een van haar uitspraken kan genoeg zijn om je dag (of in ieder geval dat moment) goed te maken ;)

6 opmerkingen:

 1. Haha, wat leuk :D Heel herkenbaar idd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik houd ook van dit soort tekeningen. Het is echt de tekst die het plaatje helemaal af vind vind ik ook. EpicTweets is echt leuk. GirlPosts is trouwens ook een hele leuke om te volgen op twitter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo herkenbaar, ik zou volgens mij elke dag een andere lipstick kunnen dragen _o-

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou wel van zulke dingen. Zulke dingen kunnen je dag goed maken. Ik ga meteen even kijken wie Cassie Bradford is.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, inderdaad heel erg herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen