maandag 24 oktober 2011

I´ve Got My London Look!

Soms kan ik echt geïnspirerend raken door een oogschaduw paletje. Sinds kort heb ik er een van Rimmel. Ook al heet het Smokey Noir, er zitten vooral grijze tinten in. Van licht grijs naar heel donker, bijna zwart. En jullie weten hoe mijn relatie met deze kleur is ;) (zo niet, lees Grey is the new Black). Dus dan ga je aan de slag....

Dit paletje is echt ideaal voor smokey eyes. Ik besloot om het volledig volgens de instructie aan de achterkant te doen. Eerst vroeg ik me af of de look dan niet te heftig zal worden (grijs op de bewegende ooglid én als highlghter), maar dat viel echt reuze mee. Zonder donkere kleur te gebruiken wordt je look nog beter draagbaar, je kunt hier dus echt alle kanten mee op.

We beginnen met bewegende ooglid. #1 is een hele lichte grijze kleur. Zo licht dat hij iets te draagbaar voor mij werd. Je kunt het wel opbouwen, maar ik ging voor een snellere manier - zilveren shadestick als basis. Ik begon daarna bijna gelijk met #4 (donkere/zwarte kleur). Deze heb ik in de buitenste ooghoek en in de arcadeboog aangebracht. #2 had ik niet overgeslagen, maar juist volop gebruikt om te blenden... en ik moet zeggen, wat een super kleur! Deze is echt mijn favoriet geworden. Het is de perfecte smokey blend-kleur! Hij is meer bruin/grijs, een echte smokey-smokey (jullie begrijpen vast wat ik bedoel :P). Wauw! Maar goed, tot slot nog #3 die een prima highlighter bleek te zijn (niet te heftig, maar juist heer sheer).

Ik zou mezelf niet zijn als ik er niet een eigen touch aan had toegevoegd. Dit keer werd het: donker blauwe (bijna zwarte) oogschaduw langs de onderste wimperrand en witte oogschaduw in de binnenste ooghoek. In plaats van eyeliner en op de waterlijn heb ik Exaggerate Waterproof Eye Definer gebruikt en uitgesmudged. Deze heb ik al een tijdje, maar gebruik hem eindelijk te weinig. Zonde, het is echt een super fijne potlood. En bij Rimmel betekent waterproof echt 100% langhoudend, dus... ;)

Verder heb ik mijn favoriete mascara van dit moment gebruikt - Max Bold Curves. Ik heb wel gemerkt dat ik de laatste tijd wel extra veel complimentjes over mijn wimpers krijg... betere beschrijving van de mascara kan er niet zijn ;) Om alles volledig bij een merk te houden heb ik nog een prachtige lippenstift van Kate by Rimmel in de kleur #07 gebruikt. Hier komt nog een aparte review van, maar een ding wil ik alvast verklappen: feel en smell factors van deze beauty zijn mega fijn.

Rimmel is te koop bij de meeste drogisten en prijzen liggen zo tussen de 6 en 10 euro (met hier en daar een uitschieter). Budget en kwaliteit dus :)

8 opmerkingen:

 1. Nummer 2 is inderdaad echt een hele mooie kleur. Echt een smokey kleur. Deze palette is wel heel handig, mooie look.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi palette, de kleuren bevallen me prima! Die eye definer lijkt me ook wel goed, blijft deze lang zitten? Bij mij is dat meestal zo weg op de waterlijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Me likes (:
  Wat een mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi paletje, je hebt ook een leuke look er mee gemaakt :-) Ben zooo benieuwd naar de nieuwe lipsticks van Rimmel !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw dat heb je heel mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zeer mooie look! Leuke touch heb je eraan gegeven trouwens met die donkerblauwe oogschaduw.
  Oh en die eye definer wil ik wel eens uitproberen, ga eens kijken of ze die bij Kruidvat hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi gedaan :) Ik begin grijs ook steeds meer te waarderen, staat me toch beter dan ik altijd dacht.

  BeantwoordenVerwijderen