donderdag 27 oktober 2011

Kate Moss by Rimmel: Lipstick Swatches

Hebben jullie ze al in de winkels gespot - prachtige Rimmel Lasting Finish by Kate Lipsticks? Draagbare kleuren in elegante hulsjes. Rimmel is altijd al goed in lipproducten geweest, maar dit is toch wel heel uniek. En dan al helemaal dankzij de rolmodel als Kate.

Ik denk dat je alle lippenstiften van dit merk kunt beschrijven als: luxe, romig, zacht en heerlijk geurend. Deze zijn ook zeker geen uitzondering. Nog een fijne bijkomstigheid: ze zijn inderdaad longlasting.

Ze bevatten zoveel pigment, dat je de kleur met een drankje (of twee, drie) niet zo makkelijk van zijn plaats krijgt. Mijn red lips hebben zelfs bijna de hele vrijdag avond overleefd: veel eten, kletsen, cocktails en aan het eind zag je nog steeds een beetje kleur. Normaal zouden zulke lippenstiften heel erg in de lijntjes trekken en bijna mat opdrogen. Maar deze niet. Je voelt ze niet zitten (ondanks een beetje dat van de lijntjes) en de finish is mooi creamy.

#07 is een mooie nude-achtige kleur. Het is echt heel apart hoe deze zich aanpast. Eerst dacht ik dat hij iets te bruin zou zijn (als ik zelf iets bruiner was, dan zou dit dé perfecte nude kleur zijn), maar het viel reuze mee. Bij bepaald licht lijkt deze kleur op een donkerdere nude en soms zelfs peachy. Hoe deze kleur mij precies staat hebben jullie ook in dit artikel kunnen zien.

#01 vind ik pas echt helemaal te gek. Dé perfecte rode kleur (alleen excuses voor het niet gebruiken van een lippotlood, I know). Fel, knal, vuurrood. En toch, op een of andere manier, is hij best draagbaar. Ja, echt, ook al lijkt de kleur zo heftig. Misschien komt het omdat mijn huid een gelere ondertoon heeft? Ik ben er in ieder geval weg van. Nu heb ik trouwens ook #02 op mijn wishlist gezet - een knal frambozen-achtige kleur.

Deze lippenstiften zijn te koop voor € 9,49 bij verschillende drogisterijen (maar let ook op de aanbiedingen bij het Kruidvat e.d.!)

14 opmerkingen:

 1. Je staat echt met beide kleuren volgens mij! De nude zou ik kopen, maar de rode is echt wel een heel mooi rood! En helemaal top; longlasting zonder van die vieze randjes te geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, mooie kleuren hoor! Nude vind ik echt heel erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind beide kleuren goed bij jouw passen. De rode heb ik ook gekocht alleen nog niet gebruikt. Ze ruiken inderdaad lekker.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een prachtige nude lipstick en hij past heel goed bij je vind ik. Ik wil zelf #01 heel graag hebben. Maar ik twijfel wel een beetje het is nl niet zo dat ik om lipstick verlegen zit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zien er erg mooi uit; ik ga even een leuke kortingsactie afwachten (meer dan 35%) en dan ga ik ook eens een kleurtje uitzoeken. Ik vind de verpakking ook erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. #7 is een prachtige kleur. Can't wait tot ze in de winkels liggen, het duurt altijd zo lang voor ze hier in België.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze staan je alltwee prachtig. Wil ze wel eens swatchen eens ze hier in de winkel liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige kleuren. Je hebt me erg enthousiast gemaakt over deze lipstick fijn dat hij ook zo goed blijft zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleuren, en wat fijn dat ze ook echt long-lasting & creamy zijn, mmm, misschien toch maar eens die #07 gaan proberen...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb ze zelf nog niet gespot, maar ze zien er wel heel erg goed uit! Vind beide kleuren erg mooi, maar mijn voorkeur gaat naar 07.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wow, die zijn echt mooi zeg! :O wat grappig dat ze bij jou wel goed blijven zitten, bij mij was er na 3 uurtjes al een beetje weg, zonder dat ik iets had gedronken :'D.

  BeantwoordenVerwijderen