vrijdag 7 oktober 2011

Kiko Silky Touch Powder - Natural Radiance

Dat Kiko een heel fijn budget-merk is, was al bekend (kom maar op met een vestiging in NL!). Maar het zijn vooral de Limited Editions van Kiko die onze monden open laten vallen. De verpakking... a-m-a-z-i-n-g! Kennen jullie nog die prachtige blauwe water eyeshadow die ik in de lente heb gekocht? Er is weer een nieuwe LE, genaamd Chic Chalet.

Een beetje rare naam voor een LE, toch? De gedachte achter deze collectie (vertaald): "Buiten - een opvallende berglandschap. Binnen - warme en gezellige sfeer van een luxe villa vol plezier en intimiteit." Oké, nog steeds een beetje vaag, rare Italjanen.. Maar goed, het komt erop neer dat deze collectie alles bevat voor een sexy najaarslook. Oogschaduwpaletjes, nagellak, vloeibare lippenstift, lipgloss en prachtige poeder... dat laatste heb ik kunenn bemachtigen... en wat een verpakking weer, waaaauw...

Deze poeders zijn er in verschillende tinten, geschikt voor verschillende huidjes. Maar eigenlijk maakt het ook niet veel uit, je zult er niet zo snel naast zitten qua kleur. Deze poeders zijn namelijk bijna onzichtbaar en geven een prachtige gloed aan je huid om zo het mooiste in je gezicht te accentueren.

Op de swatches zie je het ook bijna niet, maar wel met behulp van een flits. Je zou dit ook kunnen beschrijven als lichte semi-matte highlighter met een beetje shimmer. Perfect voor elke look, ook als een andere highlighter too much zou zijn. Veel mensen merken vaak terecht op dat deze LE's er chic (lees: duur) uitzien, maar toch heb ik er ongeveer 7-10 euro voor betaald... ik zeg, pretty budget. ;)

9 opmerkingen:

 1. Hij is heel mooi, en een super budgetprijs voor toch een goed product!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig hoor! Ik heb zelf twee producten uit de zomercollectie, die zijn ook zo prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die verpakking is echt super mooi! En natuurlijk is het ook een heel mooi product!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaaauw echt super mooi, en het doosje ziet er ook zo luxe uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Héél mooi en idd niet zo duur. Wel een vreemde benaming, bij chic chalet heb ik toch ook mijn bedenkingen :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er echt heel luxe uit, mooi hoor! Wat zijn er eigenlijk toch een hoop fijne budgetmerken, al moet je deze dan helaas wel van ver halen.

  BeantwoordenVerwijderen