zaterdag 29 oktober 2011

Latest obsession: 90's music

Vandaag een non-beauty update, maar wel iets wat mij ontzettend vrolijk maakt. De laatste tijd (al zeker sinds de zomer) ben ik er helemaal gek op - 90's music! Ik ben ervan overtuigd dat dit de meest foute en vrolijke muziek-periode ever was :) En het voelt ook echt heel fout als er muziek van Spice Girls of Five uit de speakers van mijn auto komt. Maar het is ook zo cool en vertrouwd! Ik ben net zo'n kind van de 90's, ook al ben ik in de 80's geboren ;)
Als dit nou geen vrolijke boost geeft ;) Best lekker om zoiets keihard aan te zetten en dan volop mee te schreeuwen XD Vooral aan het eind van de dag, op weg naar huis - dit kan mijn dag helemaal maken. Enjoy your saturday!

7 opmerkingen:

 1. Het is inderdaad vrolijke muziek.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yo, tell you what i want what i really really want!!!

  Haha, i love 90s! Altijd als er zo'n echte 90s klassieker als Baby one more time, Macarena, Barbie girl, Smells like teen spirit op de radio komt word ineens helemaal vrolijk en ga ik ook zo mee zingen! haha, et kan mijn dag ook echt weer helemaal goed maken :) Ben ook heel erg trots dat ik de laatste 4 jaar van de 90s nog mee heb mogen maken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yup, meer dan de helft van die liedjes en nog vele anderen staat op mijn meezing cd's in de auto :D Ik ben dan ook een echt jaren 90 kindje! (1987 FTW!!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk om te horen, wordt hier ook echt heel erg nostalgisch van. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben een 90s baby!! Ik was zo'n spicegirls fan; compleet met naveltruitje en plateauzolen en ook ik geniet nog steeds van de muziek van die tijd (hoewel ik dat nooit zal toegeven ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I'm an 80's girl maar dit vind ik ook wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh heerlijk! Heb hier de hele tijd zitten meezingen :-) Love the 90's!!

  BeantwoordenVerwijderen