dinsdag 18 oktober 2011

Let me introduce you.... Jacks Beautyline

Tijdens The Makeup Show was ik vooral opzoek naar goede kwasten. Ik heb eigenlijk al genoeg kwasten, maar in ieder geval nog een extra blending brush stond al een tijdje op mijn wishlist. En toen kwamen wij Jacks Beauty Department tegen...

Het was niet alleen liefde op het eerste gezicht, alle kwasten voelden ook echt heerlijk zacht aan. Het was zeker echt haar en het was zo verleidelijk om een aantal kwastjes mee te nemen... Ik ben nog even weggegaan, omdat ik dacht dat Crown Brushes een goedkopere alternatief zouden zijn (not, behalve als je opzoek bent naar synthetische kwasten). Uiteindelijk ben ik teruggegaan met dit als resultaat...

Drie prachtige kwasten die met de hand beschilderd zijn. Wow, ik heb gewoon een uniek product in huis! ;) De witte blending kwast is precies zoals ik hem wilde hebben. Hij is identiek aan MAC 217. Alleen gebruik ik die van MAC dagelijks en daarom werd ik bang dat, stel, er gebeurt iets mee (hehe rampscenario's) dan kan ik niks meer... dus vandaar een backup ;) Ik wissel ze vrolijk af, heerlijk zo'n kwast.

De midden-grote kwast kun je gebruiken voor all-over oogschaduw, maar ik vind hem perfect voor highlighter op mijn gezicht. De grote kwast... OMG, I love it. Het is een soort buffer-kwast maar dan iets zachter. Iedeaal voor minerale foundation, maar ook om je blush uit te blenden. Dit is dus ook zeker mijn dagelijkse kwast geworden.

Per kwast heb ik, geloof ik, rond 15-17 euro betaald, wat ik een goede prijs vind voor zo'n kwaliteit. Jacks heeft een parte department/beauty salon in Berlijn, maar ook een webshop met de mogelijkheid om internationaal te verzenden. Check hun website voor meer informatie.

21 opmerkingen:

 1. wat een mooie kwasten zo uniek omdat het hand beschildert is, ze zien er echt mooi en lekker zacht uit! en de prijs is zeker goed ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw het ontwerp is ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kwasten zien er mooi uit! Alleen jammer dat het alleen internationaal te bestellen is, heb geen creditcard oid...maar wellicht als ik in berlijn ben..
  groetjes LindaB

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf zeg die kwasten. Superjammer dat ze niet in Nederland te bestellen zijn, want die grote kwast lijkt me fantastisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kwasten :) Echt zo leuk dat ze op intensief gebruikte penselen lijken, haha, dat brengt me terug naar mijn dagen op de kunstacedemie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn echt prachtig beschilderd. Ik kende de webshop nog niet. Nu heb je inderdaad een back-up voor je mac kwast.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kwasten zien er echt wel kwalitatief uit! En dat voor een fijne prijs, mooie vondst!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ZONDER MIJ NAAR DE MEEEEK OEP SHOW! IK DOE JE WAT!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een mooie kwasten! Ik vind de verpakking ook geweldig, ziet er echt leuk uit zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze zien er echt heel mooi uit! erg origineel

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @sanaz: ahahaha als ik had geweten dat je ook meewilde dan had ik je in me koffer nog meegesleept! :D
  @IEDEREEN: dank jullie wel voor jullie reactie! ze zijn echt zoooooo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, echt super mooi die kwasten! Ik heb familie bij Berlijn dus als ik daar ben ga ik zeker eens op zoek!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ze zijn werkelijk prachtig! Bijna te mooi om te gebruiken...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wow wat een geweldige kwasten, ben meteen even op de site gaan kijken. Maar daar zie ik alleen de "gewone" kwasten :(

  BeantwoordenVerwijderen
 15. OMG, hoe cool zijn die!! Wow, echt gaaf om die te hebben! ze zien er ook nog een heel goed uit, which reminds me dat ik ook wat nieuwe kwasten nodig heb... Nou ja, morgen ben ik toch bij Sephora :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hahaha, ik ben er ook één van de rampscenarios. Moet overal een backup van hebben. Wow, wat zijn deze kwasten toch mooi zeg. Gaaf dat ze handbeschilderd zijn. Echt superuniek!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh wat zijn ze mooi!!!
  This is very tempting, ik wil ze hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wow, die kwasten zien er zo mooi uit zeg <3

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een prachtige kwasten, als ze er allemaal zo mooi uit zien en goed werken zijn ze het geld zeker waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Die steeltjes zijn echt heel leuk! Toevallig heb ik nog wel een kwast nodig voor mijn foundation, werkt die grote kwast ook voor vloeibare foundation?

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @Roos: ik heb het niet geprobeerd, maar deze is stevig genoeg om hier ook goed mee te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen