zondag 2 oktober 2011

Look what I've got... Wet 'n Wild!

Ik ben ervan overtuigd dat je door Twitter (en bloggen) leuke mensen kunt ontmoeten. Check dit. Ellen volgt mij op Twitter al zo'n beetje sinds ik met mijn account gestart was. Normaal volg ik mensen niet gelijk terug, tot het moment dat ze tegen mij beginnen te praten... bij ons begon het met een actie van The Body Shop. In september was Ellen naar Amerika geweest (OMG...!) en opeens vroeg ze aan mij of ik het leuk zou vinden om een klein cadeautje te ontvangen... say what?! Ik heb geen idee waar ik dit aan verdiend heb, maar ik vind het zoooooo ongelooflijk lief! En ik was serieus sprakeloos toen ik dit in mijn envelop zag:

Als iemand iets kleins zegt, dan denk ik niet gelijk aan een oogschaduwpaletje... en oké, Wet 'n Wild is wel een budgetmerk, maar het is freakin' Wet 'n Wild!!! En als je dan hieraan denkt en vooral zulke kleuren uitkiest, dan ken je mij goeoeoeoed! (sorry, ben nog steeds hyper, dit is echt te leuk gewoon)

Silent Treatment is een van de nieuwste paletjes van dit merk. Er zitten drie prachtige kleuren in. Alle drie met een andere finish. Browbone-kleur is een beetje peachy en is een hele zachte highlighter die perfect bj mijn huidskleur past. Hij deed mij ook denken aan Virgin van Urban Decay, maar dan niet zo in your face. Crease-kleur is een prachtige donkere bruine kleur met een grijzige/koelere ondertoon. De glitters... echt wauw! Ze overheersen niet, blijven best subtiel en maken deze kleur toch heel bijzonder. Eyelid-kleur heeft een beetje een velvet-finish. Het is grijzig lila-achtige kleur. Ik heb het laatst met paars in een neutrale look gecombineerd, het zag er prachtig uit (nu nog tijd vinden om 's ochtends - als het donker is - vaker foto's te maken..)

Ik ben dus helemaal weg van dit paletje. Ideaal voor een neutralere look en goed te combineren met andere kleuren voor meer variatie. De kleuren zijn echt perfect en passen overal bij. Ik kan nog steeds moeilijk geloven dat dit zomaar meegenomen is voor mij uit The States. Dit is echt te cool... Ellen, mega bedankt!

15 opmerkingen:

 1. Wauw, dit is wel een hele mooie inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend lief dat je een WnW palette gekregen hebt. Ik heb er ook alvast 1 op mijn wishlist. Kleuren/pigmentatie zien er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw , het is echt een prachtig palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt hele mooie kleuren. Wat leuk dat je die hebt gekregen. Ik wil de swatches ook echt goed gepigmenteerd.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi paletje en super dat je een cadeautje hebt gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb dit paletje ook ^_^ Ben er erg blij! Heb nu zin om nog meer van die trio's van wet'n wild te kopen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die is zo mooi, ik wil ook zo graag een paar palettes van WnW! Die palettes met 8 kleuren vind ik ook zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. prachtige palet, en wat super lief van der!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jeetje, wat ontzettend lief van haar zeg! En wat ene mooi palette, echt supercoole kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er super uit! Wat lief dat ze dat voor je had meegenomen ^^ Ik was voor een paar maandjes terug helemaal niet zo bekend met Wet n Wild.. zo vaak de kans gehad er iets van te kopen, maar nooit gedaan. Deze kleuren zijn zo mooi, de eyelid kleur vind ik heel gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een fijn cadeautje heb je gekregen! Btw, thanks for being my model!!En dat...zonder pretentie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. OMG wat een prachtige paletjes, ik wil ze ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie kleurtjes :) Ik heb ook nog naar de palettes staan kijken, maar ik heb al een behoorlijke stash verzameld, hihi, dus moet even braaf zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw, wat gaaf zeg! Ontzettend lief van Ellen!

  BeantwoordenVerwijderen