maandag 10 oktober 2011

LOTD: MAC Something New

Ik ben gek op felle roze lippenstiften. Zodra ik het opdoe, gebeurt er iets met mij. Ik voel me anders, ik zie er anders uit, maar het lijkt of deze tinten bij mij horen. Zo was het ook met deze MAC lippenstift in de kleur Something New.

Toen ik met dit artikel begon, kwam ik tot ontdekking dat deze beauty een onderdeel van LE Stylish Yours was. Een beetje jammer, maar aan de andere kant - MAC heeft altijd wel zulke prachtige felle kleuren, en al helemaal in LE's. Ik had deze lippenstift gekozen vooral om de finish... Amplified, mijn favoriet van alle finishes van MAC. Deze lippenstiften blijven namelijk ontzettend lang zitten. Zo had ik bijvoorbeeld zaterdag avond deze lippenstift op. Snack, uitgebreid gegeten, gedronken en aan het eind merkte mijn vriend nog op dat mijn lippen "nog steeds een kleurtje hadden". Jullie snappen dus waarom dit mijn favoriete finish is. En dan ook nog eens zo'n prachtige kleur...

Het is niet zomaar fel roze. Hij heeft niet zo veel blauwe ondertoon als Candy Yum-Yum. Soms lijkt deze kleur zelfs donker oud-roze met een beetje fluo. Maar in de zon vind ik hem toch op z'n mooist - fel, opvallend en levendig. Voor zulke lippenstiften geldt wel altijd dat je het niet bij hele droge lippen moet aanbrengen. Na een tijdje begint het tussen de lijntjes te kruipen en dan is het wel zo mooi als je lippen van zichzelf er verzorgd uitzien. Deze lippenstift droogt niet helemaal mat op, maar meer semi-glanzend. Deze foto's had ik genomen toen de kleur er al een tijdje op zat (alleen de zon maakt de boel een beetje glanzender).

13 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kleur! Ik weet dat dit jou goed staat en wil dan ook wel eens een volledige look zien met deze lipstick erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een prachtige kleur.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat ken ik, ik ben er ook dol op :D! geweldige tint!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtige kleur! i want it

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooi die kleur. Ik houd ook wel van deze tint roze.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de shine die eroverheen zit erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen