zondag 30 oktober 2011

Meet my baby: MUFE Star Powder #957

Ik ben nog nooit zo verliefd op een pigment geweest. Natuurlijk vind ik alle pigmenten nog steeds geweldig en ik gebruik ze een paar keer per week. Maar één kleur pak ik toch wel vaker dan de rest. Laat mij aan jullie voorstellen: mijn grote liefde - Make Up For Ever Star Powder in de kleur #957.

De ondertoon van deze kleur is heel moeilijk te bepalen. Hij verandert bij verschillend licht. Soms lijkt hij warm oranje en soms meer geel. Op de website van Sephora wordt hij genoemd als Saffron With Green Highlights en dat is denk ik de meest duidelijke omschrijving. Niet alleen veranderende ondertoon, ook de groenige shimmer maakt deze kleur heel erg bijzonder. Hieronder heb ik een aantal oogschaduws en pigmenten geswatched. Daarna heb ik er overheen een beetje van deze star powder aangebracht. Het effect is prachtig, maar bij ander licht is hij ook weer anders (minder oranje, vaak zie je juist meer shimmer).

Ik gebruik deze kleur ook vaak om een donkere en lichte kleur langs mijn onderste wimperrand te verbinden. Vooral met blauw en groen werkt dit ontzettend goed. Ik snap ook soms niet hoe het werkt, maar deze kleur geeft altijd een perfecte overgang. Kortom, ik ben er echt weg van :)

Ik zag deze kleur de laatste tijd wel erg vaak in de aanbieding. Ik heb hem zelf dankzij een aanbieding gekocht en ik zag dat hij toen in Griekenland ook al afgeprijst was. Ik heb nog even getwijfeld om een backup te kopen, maar toch maar niet gedaan (zal het waarschijnlijk toch nooit opmaken). Normale prijs van deze beauty is rond 15 euro.

10 opmerkingen:

 1. Mooie kleur :-) ! Klinkt best wel leuk om op die manier je oogschaduw nog intenser te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je ziet inderdaad meer shimmer, wat een aparte pigment. Heel mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schoonheid :) Ik laat mijn pigmenten veel te vaak liggen, eigenlijk zonde.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wauw! dat is zeker wel het geld waard :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleur! Ik zou wel een foto willen zien van dat je er twee kleuren mee verbindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat komen die kleuren mooi uit zeg!
  Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je hem ook over andere oogschaduws kan gebruiken en zo weer een heel ander effect geeft! Prachtig pigment!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een fantastische kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel apart vind ik, en inderdaad fijn dat je hem over kleuren kan gebruiken en dat ie dan telkens een ander effect geeft! Goeie koop gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een beauty zeg, en wat mooi die combinatie met de andere kleuren. Echt een special pigment :)

  BeantwoordenVerwijderen