dinsdag 4 oktober 2011

Mijn favoriete mascara EVER nu eindelijk in NL!

Al jaren ben ik fan van deze mascara... ik haalde het dan ook steeds in Duitsland, omdat deze L'oreal mascara om een of andere vage reden niet in Nederland verkocht werd. Ik kon mijn ogen dan ook niet geloven toen ik het van het weekend bij de Etos zag... natuuuuurlijk heb ik er een gelijk gekocht (en dankzij de 1+1 korting op L'oreal had ik nog een andere mascara van dit merk meegenomen).

L'oreal Voluminous (of zoals het in sommige landen genoemd wordt - Volumissime) is de beste mascara ooit, daar ben ik nog steeds van overtuigd. Deze mascara werkt geweldig vanaf de eerste dag, krul en scheiding zonder enige hulp. Ik heb ook al eerder een review over deze beauty geschreven. Ik ben echt blij dat het eindelijk zover is (en nu maar hopen dat het niet opeens verdwijnt).

11 opmerkingen:

 1. Ok. Nu ben je wel heeeel enthousiast! Nu moet ik deze wel gaan kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb je review gelezen en ik moet nog een nieuwe mascara, ik heb wat geld verdient met opassen dus ik denk dat ik deze mascara binnenkort even ga halen, hoe duur is hij?

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een dure maar goede mascara. Deze ga ik ook binnenkort halen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooh nu ben ik benieuwd, ik ga hem es halen wanneer de mijne op zijn !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eindelijk!! Ik hoor er al jaren zoveel over op YT, het lijkt me zeker iets voor mij, ik wil hem ook proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. klinkt heel fijn!
  miss ga ik hem ooit proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze heb ik heel lang gelden ook gehad, volgens mij 3/4 jaar terug? ik kan me ook herrineren dat hij heel fijn was! cool dat ie nu in NL te koop is!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Rachel: 12,99. Maar in Duitsland kocht ik hem steeds voor 7 euro, maar ja, zo is het met meer dingen :P
  @Peggy: @Valley Doll: @jessy: het is echt een hele goede, maar ieders wimpers zijn natuurlijk anders ;) hoewel deze mascara wel erg veel fans over de hele wereld heeft.
  @beautyforgirls: ik vind 12 euro opzich nog wel meevallen, maar het is idd geen Catrice/Essence budget.
  @BeautyLoves:snel langs NL dus ;)
  @Kashmira: ja toch, vind ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hm.. zelf ben ik niet zo'n l'oreal fan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ja op youtube komt deze mascara vaak voorbij! volgende keer dat ik in maastricht ben, eens een kijkje nemen :D

  BeantwoordenVerwijderen