woensdag 5 oktober 2011

New matte Inglot

Tjdens The Makeup Show kocht ik vier nieuwe kleuren van Inglot. En met "nieuw" bedoel ik niet alleen nieuw in mijn stash, maar ook echt nieuw. Inglot voegt namelijk zo nu en dan nieuwe kleuren aan het assortiment en toevallig (of toch niet?) vond ik vier ervan wel erg leuk om te hebben.

Gek genoeg zijn het alle vier matte kleuren! En dat terwijl ik het eerst lastig vond om matte kleuren leuk te vinden. Ik wilde het wel, maar shimmer trok toch vaker mijn aandacht. Totdat ik deze kleuren zag... Rainbow-shadow stond trouwens al sowieso op mijn wishlist. Deze zijn verkrijgbaar in simpele varianten (dus blauw, groen, geel etc - primaire kleuren), maar dan heb je wel drie tinten in één oogschaduw. Super cool, toch? Staat ook zo mooi in een palette :)

Dit zijn de prachtige kleuren, waar ik eigenlijk niet omheen kon. Zou ik in een blauw/groene periode zitten?
Matte 338: matte diepe groen/blauwe kleur
Matte 372: matte koele midden-groene kleur
Matte 361: matte rozige peachy kleur
Rainbow 105R: drie tinten matte blauwe oogschaduw, van licht-blauw naar midden-blauw

Volgens mij heeft Inglot de best gepigmenteerde matte kleuren ever. Dat heb ik al eerder gemerkt met mijn andere matte Inglot kleuren. Vanaf de eerste veeg krijg je al super goede pigmentatie en je kunt het nog meer opbouwen. Weinig (grotere) merken hebben dit ook. Tot slot nog even een eyecandy van het paletje waar deze oogschaduws nu in zitten...

Mijn matte palette (met één indringer - donker blauwe oogschaduw, die heeft iets andere finish, maar die past hier perfect in). Ik gebruik deze palette nu zelfs vaker dan me shimmery Inglot palette. Maar een ding zeker, Inglot is een echte favoriet te noemen, vooral wat oogschaduws betreft. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten (4-5 euro per stuk). Voor meer info over Inglot en andere swatches klik op label Inglot hier onderaan het artikel of gebruik zoek-functie rechts.

11 opmerkingen:

 1. Heerlijk zo'n kleurrijk palette bewonderen op de vroege ochtend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig palette heb je zeg!
  Ik wacht (nog steeds!) op de webshop :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleuren. Ik vind matte oogschaduws soms wel mooi.
  Lief,s xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een prachtige kleuren!
  ik wil ook zo graag iets van inglot!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is inderdaad een zalig merk, zeker wat oogschaduws betreft! (Kan jij gedachten lezen? ik heb voor morgen een Inglot artikel ingepland :))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die eerste twee blauwen kleuren, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zeer mooie kleurtjes.. Voor mij zijn de meeste wel iets te fel, maar die blauwe kleuren zijn echt wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kleuren, ik ben helemaal into matte kleuren tegenwoordig. Het is eens wat anders dan altijd maar shimmer. Hopelijk komt Inglot gauw eens richting België, dan shop ik me suf daar !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. dat ziet er niet slecht uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw! Dat ziet er echt super mooi uit zeg! Ik heb zelf helaas nog geen Inglot en sowieso bijna geen matte oogschaduw maar ga volgende maand wel eens even kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wow heel mooi!
  mooie kleuren!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen